JSport.roJSport.ro
foto: Sorin Giurcă

Sănătatea Cluj nu a pierdut niciun meci în deplasare până în urmă cu 10 zile, însă vineri după-amiaza a suferit, la Cugir, al doilea eşec la rând în partidele jucate pe teren străin.

Chiar dacă au început bine jocul, Ceaca şi Dan Matei fiind aproape de deschiderea scorului, golul lui Adrian Radu din minutul şase a zdruncinat moralul elevilor lui Marius Semeniuc, care nu s-au mai regăsit în acest joc.

Reuşita de 2-0 a gazdelor a pus capăt oricăror speranţe ale „viruşilor verzi” la un rezultat bun la Cugir, clujenii suferind al cincilea eşec al sezonului.

„Am avut mari speranţe de la acest meci, băieţii au fost montaţi, pentru că ştiam că întâlnim o echipă pe care am mai văzut-o şi părea accesibilă. Am început bine, dar am luat gol repede, golul al doilea pe o greşeală personală, parcă tot jucăm, jucăm şi apare greşeala. Nu mai suntem la fel de concentraţi ca în tur, nici nu ne mai antrenăm la capacitate maximă şi asta se vede”, ne-a spus antrenorul Sănătăţii.

De partea cealaltă, cugirenii au bifat o nouă victorie în 2017, însă tehnicianul Călin Moldovan nu se gândeşte la promovare, echipa sa ocupând locul doi în clasament, la opt puncte, însă, de liderul FC Hermannstadt.

„A fost un rezultat muncit de băieţi pe teren, împotriva unei echipe incomode, bune, însă merită felicitări pentru efortul pe care l-au depus în acest meci. Ne bucurăm că am reuşit să ne menţinem pe aceeaşi linie şi încercăm să ţinem această stare cât mai mult posibil. Totuşi, sub nicio formă nu se poate vorbi de promovare, noi încercăm să ne câştigăm meciurile pe care le avem, să scoatem maxim de la fiecare joc, mergem la Zalău etapa viitoare şi vedem ce-o fi. Până atunci ne gândim să petrecem în linişte, alături de familii, sărbătorile de Paşte”, a declarat şi antrenorul cugirenilor, Călin Moldovan.

Sănătatea Cluj a profitat de remiza celor de la Gaz Metan Mediaş II la Ulmeni şi rămâne pe locul cinci în clasament, însă a ratat şansa de a o egala la puncte pe FC Zalău, ocupanta poziţiei a patra. Mai jos aveţi o galerie foto de la partida „viruşilor verzi” jucată la Cugir, şi transmisă LIVE TEXT de CJSport.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.