JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a pierdut, 1-3, meciul amical disputat miercuri seara la Cugir.

Metalurgistul, o echipă cu mari pretenţii în următorul sezon al Ligii a III-a, a înscris toate golurile în repriza a doua, după ce Sănătatea a avut cea mai mare ocaziei în prima parte, prin Ceaca.

Din păcate pentru oaspeţi, scorul a fost deschis de autogolul lui Negru, mai apoi Făgărăşanu transformând un penalty, înainte ca Lupu să reducă din diferenţă pentru clujeni. Scorul final l-a stabilit Olteanu, iar Sănătatea a bifat a treia înfrângere consecutivă, ce-i drept primele două venind cu CFR şi „U” Cluj. La finalul textului puteţi vedea o galerie foto de la acest meci.

O altă reprezentantă a Clujului în Liga a III-a, Unirea Dej, a jucat şi ea un meci amical cu Olimpia Gherla, pe care l-a câştigat cu 3-1. Juniorul Corneul Graur a marcat toate golurile alb-albaştrilor, Sîmboan înscriind pentru Olimpia.

Cel mai important eveniment al săptămânii pentru echipa lui Alpar Meszaros a fost, însă, reîntoarcerea la echipă a francezului Stephane Ferhaoui. Mijlocaşul va semna un nou acord cu echipa dejeană, la Unirea urmând să mai sosească încă cel puţin trei jucători înainte de startul sezonului, printre care şi un portar.

De menţionat şi că la Dej se vor afla în probe alţi doi jucători din Franţa, Meszaros urmând să ia o decizie finală în privinţa păstrării lor şi după ce îi va vedea în amicalul de sâmbătă, cu Performanţa Ighiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.