JSport.roJSport.ro

IMG_2033_1200x800Sănătatea Cluj şi Unirea Dej au deschis, vineri după-amiază, returul seriei a cincea din Liga a III-a cu un meci decis în minutele de prelungire. Pe baza „Clujana”, un şut din lovitură liberă a „rezervei” Alexandru Gaşpar, în minutul 90’+2, a hotărât soarta celor trei puncte, Sănătatea debutând cu dreptul în a doua parte a campionatului.

De altfel, „viruşii verzi” au început mai bine această partidă, elevii lui Marius Semeniuc controlând ostilităţile în prima repriză, atunci când au avut şi două ocazii importante de gol, însă Dan Matei şi Adrian Lupu l-au evidenţiat pe portarul oaspeţilor, Alin Sălăjan. Dejenii, în schimb, au început mai hotărâţi a doua repriză, ultimele 45 de minute fiind mai echilibrate, ocaziile lipsind, însă, la cele două părţi.

Când toată lumea se aştepta ca partida să se termine 0-0, nou intratul Alexandru Gaşpar a marcat cu un şut în plasa laterală dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, Sălăjan văzând mingea târziu. Astfel, „viruşii” şi-au trecut în cont trei puncte nesperate chiar în minutele de prelungire, o victorie importantă în perspectiva partidelor care urmează, trei la rând în deplasare.

„A fost greu, primul meci după revenirea din vacanţă, însă jucătorii au fost conectaţi la meci şi ţin să-i felicit. Le-am zis la pauză că putem câştiga, am crezut până la sfârşit şi se pare că şi schimbarea a fost una inspirată, Gaşpar, un atacant desăvârşit, şi-a făcut datoria şi a dat golul victoriei. Am mai câştigat pe final, dar am şi pierdut, însă acum cred că am fost mai buni şi am meritat victoria”, ne-a spus, după meci, antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

„Eu îmi felicit echipa după acest meci, n-am ştiut unde suntem cu adevărat, dar acum am văzut că putem sta bine în teren, putem să închidem pe faza de apărare, am câştigat un portar, pe Sălăjan, am câştigat un fundaş, pe Ionescu, dar am suferit foarte mult pe atac astăzi. Un rezultat de egalitate cred că era mai ok, însă acesta este fotbalul, când ţi-e mai dragă viaţa atunci îţi dă un şut în fund. La gol nu sunt supărat pe nimeni, nu consider că a fost vina portarului, nu a văzut mingea, ba chiar cred că Sălăjan ne-a scos astăzi, pentru că a avut câteva intervenţii bune”, ne-a declarat şi tehnicianul Unirii, Alpar Meszaros.

Sănătatea Cluj a ajuns la 20 de puncte în clasament, după a şasea victorie din acest sezon, în timp ce Unirea a acumulat a 10-a înfrângere şi rămâne tot cu 10 puncte în clasament.

Sănătatea: Mare – Cr. Paul, Dan Matei, Perde, Ţârlea – Lupu, Cristea, Negru, Gâţ – Dan Florin – Ceaca. Au mai intrat: Gaşpar şi Horgoş

Unirea Dej: Sălăjan – Podină, Ionescu, Kovacs, Plăian – Bota, Nalaţi, Rogozan, Guembar N., Nanou Br. – Bălţoi. Au mai intrat: Ekollo şi Blaj Florin

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.