JSport.roJSport.ro

IMG_3405_1200x800Penultimul meci al etapei a 15-a din Liga a IV-a a consemnat, sâmbătă seara, şi cea mai clară victorie a sezonului de până acum. Ardealul Cluj a bătut Someşul Apahida cu 12-0, după ce la pauză scorul a fost doar 1-0.

Pentru gazde au evoluat jucătorii din Liga Elitelor, însă aceştia au avut probleme în a desface apărarea Someşului în primele 45 de minute. Tinerii jucători ai lui Călin Moldovan au marcat pe bandă rulantă, însă, în partea a doua a jocului, ei profitând atât de căderea morală a oaspeţilor, cât şi de faptul că aceştia au evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 65, Ursuţ nemaiputând continua partida.

Proaspătul internaţional al Ardealului, Stephan Drăghici, a reuşit patru goluri, iar Rareş Bituleanu şi-a trecut în cont un “hattrick”, celelalte goluri fiind marcate de Olteanu, Prejmerean, Ţapoi şi Roşca, ultimul autor a unei “duble”.

„A fost un antrenament util pentru echipa mea. Prima repriză a fost puţin mai greoaie în exprimare pentru noi pe faza ofensivă, dar per total sunt mulţumit de acest joc sau de acest antrenament, mai degrabă”, a spus, la final, antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

„A fost bine pentru noi în prima repriză, s-a jucat frumos, dar mai apoi nu am putut să le  mai facem faţă. În minutul 65 Ursuţ s-a accidentat şi am rămas în 10 jucători până la final, iar echipa mi-a căzut. A fost un meci de pregătire pentru Ardealul, iar pentru noi a fost o partidă contra unei echipe adevărate de fotbal şi s-a văzut acest lucru”, ne-a declarat şi antrenorul Someşului, Romeo Dumitriu.

În urma acestui rezultat, Ardealul a făcut rocada cu Someşul în clasament, formaţia din Cluj-Napoca fiind acum pe locul 11, cu 10 puncte.

Ardealul: Potcoavă – Jude, Neamţ, Olteanu, Feraru – Roşca, Cozma, Mocanu, Bituleanu – Drăghici, Prejmerean. Au mai intrat: Ţapoi, Covaci, Bălan şi Soporan. Antrenor: Călin Moldovan

Someşul: Sipoş – Pop P., Perelli, Deac, Gonczi – Laza, Chirteş, Porumb, Lerincz, Mihuţ – Ursuţ. Au mai intrat: Oroian şi Pop A. Antrenor: Romeo Dumitriu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.