JSport.roJSport.ro

IMG_1099_1200x800Universitatea Cluj şi-a complicat existenţa în Liga a II-a, pierzând un meci care trebuia obligatoriu câştigat, 1-2 cu Şoimii Pâncota. „Studenţii” au ajuns pe locul al patrulea în clasament, retrogradabil, iar şansele de menţinere în liga secundă devin tot mai mici.

„Şepcile roşii” au început cu o ocazie mare meciul de pe Cluj Arena, însă Turcak a trimis slab din poziţie bună, în minutul trei, pe lângă poarta lui Irimia. După acest debut de partidă, însă, cele două formaţii aveau să ofere celor câteva sute de spectatori prezenţi o plictiseaşă totală timp de 40 de minute, clujenii păcătuind mereu în apropierea careului, în timp ce oaspeţii s-au mulţumit doar să încerce contraatacul. Turcak a mai avut o şansă importantă de gol în minutul 43, însă la faza imediat următoare Issa a fructificat cea mai importantă şansă de gol a echipei sale şi a înscris cu un şut sub bara lui Grecu.

Intraţi cu dezavantaj la pauză, gazdele au revenit mult mai montate de la vestiare, iar golul egalizator a venit logic, în minutul 67, slovacul Vojtus învingându-l printr-un şut din careu pe portarul de 42 de ani al arădenilor. Ciupe şi acelaşi Vojtus aveau să treacă, pe rând, pe lângă golul de 2-1, însă cei care au marcat au fost tot oaspeţii, o minge bâlbâită în careul Universităţii ajungând la Pirtea, acesta reuşind să-şi aducă din nou echipa în avantaj.

Atacurile sterile până la final ale clujenilor au rămas fără efect pe tabela de marcaj, iar „U” a pierdut trei puncte importante pe teren propriu, jucătorii Universităţii fiind admonestaţi de către fani la sfârşitul jocului. Clujenii sunt acum la două puncte în spatele primului loc ce asigură menţinerea în Liga a II-a, iar sâmbătă vor primi vizita Metalului Reşiţa.

„U” Cluj: Grecu – Ciupe, Şandru, Crişan, Berci – Boboc, Erdei – Ursu, Moruţan (58, Schieb), Turcak – Vojtus. Antrenori: Mihai Nădăban, Ovidiu Sărmăşan

Şoimii: Irimia – Dan, Dubeştean, Pascariu, Siminic – Leucuţa, Issa – Pavel, Pirtea (90+4, Vasi), Dragalina (90+1, Suciu) – Ion (89, Mihai). Antrenor: Zsolt Muzsnay

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.