JSport.roJSport.ro

Liga a IV-a a început nefericit pentru Universitatea Cluj 2, care a pierdut, 2-5, meciul de pe teren propriu cu Sticla Arieşul Turda.

La baza „Dan Anca”, oaspeţii au demonstrat de ce vor să promoveze la finalul acestui sezon, reuşind să-şi facă meciul uşor încă din prima repriză.

După o ratare imensă, însă, a gazdelor, turdenii au marcat trei goluri consecutive. Florin Dan, Chişu şi Silaghi au rezolvat problema învingătoarei din prima jumătate de oră, Vlad Marin readucând speranţele în tabăra micilor clujeni.

Cu cel mai „vârstnic” jucător din echipa lui Călin Sălăgean având 18 ani, apărarea „studenţilor” a mai primit un gol până la pauză însă, prin Szakacs, iar Marcu a dus scorul la 5-1 în repriza a doua. Sub privirile antrenorului de la prima echipă, Marius Popescu şi a managerului clubului, Ioan Ovidiu Sabău, Pintea a închis tabela cu golul de 2-5, tinerii jucători ai lui „U” fiind victimele unei echipe mai experimentate, care şi-a anunţat intenţia de a promova în Liga a III-a.

Prin jocul prestat vineri după-amiază, elevii lui Artur Podar au confirmat că obiectivul anunţat la începutul sezonului nu e deloc unul pretenţios, cel mai probabil CS Floreşti urmând să fie cel mai greu adversar în drumul spre baraj.

Mai jos aveţi o galerie foto de la jocul disputat la baza „Dan Anca”, primul al noului sezon din Liga a IV-a.

“U” Cluj 2

Pop R.
Matiş
Marin
Dan Laurenţiu
Telcean
Sarosi
Pop B.
Marin
Cobârzan
Potcoavă
Pintea

Au mai intrat: Vomir, Bâră, Lazăr, Benko. Antrenor: Călin Sălăgean

Sticla Turda

Ursu
Marcu
Soporan
Cocoară
Szakacs
Dan Florin
Savu
Mărginean
Chişu
Silaghi
Lăkătuş Gh.

Au mai intrat: David, Mercean V., Tot, Tothăzan. Antrenor: Artur Podar

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.