JSport.roJSport.ro

Viitorul Mihai Georgescu Cluj a obţinut încă trei puncte în Liga Elitelor U19, în tentativa de a se salva de la retrogradare. Formaţia pregătită de Laurenţiu Văidean s-a impus cu 4-2 în meciul cu ultima clasată, LPS Banatul, care a contat pentru etapa a 24-a a sezonului.

Jocul a avut loc miercuri la prânz şi a fost la discreţia totală a clujenilor în primele 45 de minute. Tiseliţă, Budean, Nistor şi Bedelean au marcat la foc automat în poarta bănăţenilor, pentru un 4-0 spectaculos la pauză.

Cu cele trei puncte ca şi acontate, gazdele nu au mai făcut acelaşi joc din prima parte a meciului şi în repriza secundă, timişorenii prinzând tot mai mult curaj. Pe acest fond, oaspeţii au marcat şi două goluri, profitând de două greşeli mari în defensiva clujeană, însă nu au reuşit să facă surpriza, iar Viitorul s-a impus cu 4-2.

„A fost un joc cu două reprize diametral opuse. Am făcut o primă repriză bună, ne-am dominat adversarul la toate capitolele, am şi marcat de patru ori şi ne-am mai creat câteva ocazii bune de a înscrie. În a doua repriză, însă, pe un fond de relaxare, nu ne-am mai concentrat, am făcut multe greșeli, ba mai mult am şi primit două goluri şi asta m-a nemulțumit. Important e că am câștigat, dar ne așteaptă încă două meciuri foarte grele, practic cele mai importante şi îmi doresc să le câștigăm şi să scăpăm de retrogradare, pentru că în noul sezon îmi doresc să jucăm tot Elită”, ne-a spus antrenorul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

Echipa sa ocupă locul 11 în clasament şi mai are de jucat la Olimpia Satu Mare, sâmbătă, şi cu Drobeta Turnu Severin pe teren propriu, peste o săptămână.

Viitorul Mihai Georgescu

Angeru
Georgiu
Rotar
Oltean
Pal
Păun
Budean
Tiseliţă
Oprescu
Bedelean
Nistor

Au mai intrat: Pop Ed., Cocişu, Popa. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.