JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat meciul cu FC Viitorul, 2-0, disputat sâmbătă seara în Gruia. Mâna lui Dan Petrescu şi transferurile din această vară încep să se vadă în prestaţia feroviarilor, care i-au încântat pe cei peste 8.000 de spectatori veniţi la acest joc.

CFR Cluj a început tare duelul împotriva campioanei României. Culio şi colegii săi au pus presiune pe poarta lui Râmniceanu încă din start, „capul” lui Vinicius, din minutul 17, anunţând golul lui Vera, venit după o pasă perfectă a lui Deac în faţa porţii.

Ardelenii nu au scăzut deloc ritmul după ce au deschis scorul, iar pentru câteva secunde au şi condus cu 2-0. Golul aceluiaşi Vera a fost anulat, mai apoi, „centralul” Marius Avram revenind asupra deciziei iniţiale şi considerând că atacantul clujenilor a atins mingea cu mâna.

În a doua repriză, Viitorul a avut mai mult posesia, însă cei mai periculoşi au fost tot clujenii, care au ratat în câteva rânduri desprinderea. Vera, de două ori, Hoban şi Deac i-au dat destule emoţii lui Râmniceanu. Golul doi a căzut, în cele din urmă, în minutul 82, mingea intrând în poarta Viitorului după o neînţelegere între portarul oaspeţilor şi Boli, acesta din urmă atingând ultimul balonul.

S-a încheiat 2-0 pentru CFR Cluj, care a arătat în acest meci ca o echipă cu pretenţii la titlul de campioană.

CFR Cluj

12
Vâtcă
45
Camora
30
Mureşan
55
Vinicius
6
Manea
19
Culio
28
Hoban
7
Păun
10
Deac
57
Nouvier
11
Vera

Au mai intrat: Bokila, Nistor, Moutinho. Antrenor: Dan Petrescu

FC Viitorul

12
Râmniceanu
22
Ganea
4
M. Constantin
15
Ţîru
21
Boli
18
Lopez
16
Nedelcu
6
Benzar
10
Herea
20
Ţucudean
25
Chiţu

Au mai intrat: Cicăldău, Dumitrescu, Mladen. Antrenor: Gheorghe Hagi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.