JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a condus-o pe ACS Comuna Recea cu 2-0 şi 3-1, dar a pierdut victoria în minutul 86, atunci când Ciocan a adus egalarea pentru maramureşeni.

„Viruşii” au făcut o primă repriză perfectă, încasând un gol doar de la portarul Bota, care a transformat un penalty, dar pe a doua au pierdut-o cu 0-2.

Astfel, al cincilea meci consecutiv fără înfrângere a avut, totuşi, un gust amar în vestiarul Sănătăţii.

„Sunt supărat pentru că, după o primă repriză foarte bună, ceva s-a rupt în partea a doua. Băieţii nu au mai respectat sarcinile, nu au ascultat indicaţiile noastre, deşi le-am spus la pauză să abordeze meciul ca şi cum ar fi 0-0. Au luat aiurea şi cartonaşe galbene şi s-au speriat, singurul remarcat din repriza a doua ar fi doar Ceaca. Putem spune că a fost un rezultat echitabil, deşi am avut mai multe ocazii ca şi ei, puteam să mai marcăm şi în prima repriză, care a fost a noastră, iar a doua a lor. Băieţii cred că aşteaptă acum vacanţa, s-a văzut şi un pic de oboseală, cei de la Recea au fost mai proaspeţi, cu un lot şi mai numeros”, a declarat unul dintre antrenorii Sănătăţii, Csaba Kis.

În clasament, clujenii se află momentan pe locul şapte, cu 20 de puncte, iar în ultima etapă a turului se vor deplasa la Cugir. Mai jos aveţi o galerie foto de la meciul cu Recea, iar AICI puteţi vedea înregistrarea completă a jocului transmis de CJSport.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.