JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat categoric primul meci amical al anului, 7-0 cu Sticla Arieşul Turda.

Jocul a avut loc în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, la concurenţă cu finala pierdută de Simona Halep la Australian Open. De altfel, meciul româncei a fost şi principalul punct de discuţie printre suporterii prezenţi la acest amical.

„Studenţii” au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Manu şi Haţiegan, diferenţa de valoare văzându-se din plin în acest meci. Cu o echipă nouă introdusă de Falub în partea secundă, „U” a mai înscris de cinci ori, Cristi Ene reuşind o dublă, ultimul gol fiind marcat cu călcâiul. Hordouan şi Greu, acesta din urmă izbutind tot două goluri, au fost ceilalţi marcatori ai clujenilor, asta şi după ce antrenorul turdenilor, Artur Podar, a schimbat toţi titularii.

De menţionat şi că după aproximativ 20 de minute de la startul reprizei secunde, Mihai Onicaş, care a împlinit astăzi 28 de ani, a fost eliminat de către arbitrul Horaţiu Feşnic. Cum toţi jucătorii care au evoluat în prima repriză la „U” erau deja în vestiarul de la Cluj Arena, în locul lui Onicaş a intrat „secundul” lui Falub, Marius Suller.

La final, jucătorii clujeni i-au salutat pe suporteri, iar aceştia din urmă i-au cântat „La mulţi ani” lui Onicaş, jucătorul fiind impresionat de gestul fanilor.

„U” Cluj prima repriză: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Saroși, Miholca – Hațiegan, Goga, Salcău – Lemnaru.

„U” Cluj a doua repriză: Gorcea-Chiş, Onicaş, Telcean, Potcoavă-Florescu, Micaş-Hordouan, Greu, Ursu-Ene

Sticla Turda: Ursu-Mercean, Soporan, Ionescu, Marcu-David, Savu, Cocoară, Silaghi, Dan Fl-Chişu. Antrenor: Artur Podar. Au mai jucat: Lăcătuş M, Litean-Tothăzan, Biriş, Moldovan, Bituleanu, Paleoca, Mâlnă, Mărginean, Oltean, Mărie, Porumb, Curta.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.