JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a susținut azi, 13 februarie, un nou amical în Parcul Sportiv ,,Iuliu Hațieganu”, adversara fiind ocupanta locului 15 din liga secundă, Luceafărul Oradea, scor 3-3.

Octavian Ursu a deschis scorul în minutul 5 al partidei, iar cinci minute mai târziu Vlad Rusu a stabilit egalitatea, 1-1. Atacantul Luceafărului şi-a dus echipa în avantaj în minutul 33, 2-1, acesta fiind şi scorul pauzei.

La puţin timp după startul reprizei secunde Vlad Rusu a reuşit hattrick-ul, 3-1, iar replica Universităţii a venit prin Greu care a şutat de la 16 metri şi a înscris, 3-2. Giurgiu (60) a stabilit egalitatea la 3, în urma transformării unui penalty. Până la finalul meciului, cele două echipe şi-au împărţit ocaziile, dar niciuna nu a reuşit să marcheze. Astfel, scorul final a fost 3-3, acesta fiind al doilea amical în care ,,studenţii” remizează.

,,A fost un meci bun de pregătire, am întâlnit o echipă bună. Păcat de rezultat, puteam să şi câştigăm, puteam să şi pierdem. Până la urmă, cred că, am făcut un antrenament bun. Avem deja aproape cinci săptămâni de pregătire şi cred că sunt destul de obosiţi. Eu sunt foarte mulţumit de cum au decurs lucrurile până acum”, a spus Adrian Falub, antrenorul lui “U”.

Următorul amical pentru Universitatea va avea loc vineri, 16 februarie, în deplasare cu Ripensia Timişoara.

Universitatea Cluj

Dinu
Manu
Cordoş
Onicaş
Takacs
Florescu
Giurgiu
Goga
Greu
Ursu
Ene

Antrenor: Adrian Falub

 

Luceafărul Oradea

Gudea
Trif
Oros
Tînc
Balea
Lukacs
Feher
Codoban
Pop
Bruno
Rusu

Antrenor: Cristian Dulca

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.