JOMA - JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a impus cu 3-1 în meciul amical cu Metalurgistul Cugir, disputat la baza „Clujana”.

Jucătorii lui Bogdan Lobonţ au crescut nivelul jocului după ce au fost conduşi, reuşind să câştige ultimul amical al iernii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dicu a deschis scorul pentru cugireni în minutul 15 pe contraatac, iar apoi Dican a ratat singur cu Dur-Bozoancă posibilitatea de a face 2-0.

Universitatea a preluat apoi controlul partidei, iar Taub şi Goga, ambii cu şuturi de la distanţă, au întors scorul într-un interval de patru minute. Până la pauză, ambele formaţii au mai trecut pe lângă gol, dar scorul s-a menţinut acelaşi la finalul primei reprize.

Portarul lui „U” a mai scos o dată după ce a fost lăsat singur cu atacanţii adverşi în repriza a doua, chiar înainte ca Marius Coman să marcheze pentru 3-1, după o foarfecă ratată a lui Goga. Cugirenii au avut două goluri anulate pentru offside, iar Şaucă l-a înjurat pe arbitru după cel de-al doilea şi a văzut cartonaşul roşu, în minutul 83.

Nu s-a mai întâmplat nimic până la final, iar „U” s-a impus cu 3-1, în ultimul test înaintea reluării Ligii a II-a. Clujenii vor juca la Petroşani sâmbătă, de la ora 13:00, cu ACS Energeticianul.

„U” Cluj: Dur-Bozoancă-Căpuşă, Ursu I., Abrudan-Coman Al, Florescu, Sepsi,Taub-Goga, Gavra, Janos. Au mai intrat: Cordoş, Kofi, Pârvulescu, Haţiegan, Coman M.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.