JSport.roJSport.ro
foto: U Cluj App
foto: U Cluj App

Universitatea Cluj e una dintre cele mai iubite echipe din România, iar acest lucru a putut fi văzut şi pe Camp Nou, chiar la „El Clasico” dintre Barcelona şi Real Madrid, disputat sâmbătă.

Un steag al României, pe care scria „«U» Cluj nu moare”, a fost arborat la tribuna a doua a celebrului stadion din Spania de către un fan al Universităţii, care a urmărit pe viu cel mai aşteptat derby din lume. „Tricolorul” a fost surprins din mai multe unghiuri de către numeroasele aparate de fotografiat care au imortalizat coregrafia fanilor catalani la adresa lui Johan Cruyff, mesajul fiind “descifrat” pe contul de Facebook “U Cluj App”.

foto: vkmag.com
foto: vkmag.com

De altfel, însemnele cu Universitatea Cluj au putut fi văzute pe multe dintre stadioanele europene în ultimii ani, fanii “studenţilor” din străinătate intrând cu fularele echipei favorite din România chiar şi la alte meciuri ale Barcelonei.

Viitorul Universităţii Cluj va fi clarificat săptămâna viitoare, atunci când va exista un nou termen la Tribunalul Botoşani, acolo unde se vor judeca cererile de intrare în faliment a clubului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.