JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a reluat, joi dimineaţa, pregătirile pentru ultima parte a sezonului Ligii a II-a.

Antrenamentul din Parcul „Iuliu Haţieganu” a fost condus de Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi, Sepsi şi Kofi fiind singurii absenţi, motivat.

În schimb, printre cei 25 de jucători prezenţi s-au numărat Norbert Janos, revenit la “U” Cluj după doi ani, Alexandru Roşca, de la Aerostar Bacău, precum şi un italian aflat în probe, dar şi Răzvan Prodan.

Fiul regretatului Daniel Prodan e fundaş şi vine de la Farul Constanţa, acolo unde a fost împrumutat de Viitorul. Răzvan a jucat un sezon şi pentru CSA Steaua, în Liga a IV-a. „Calităţi are, e un băiat născut în ’99 şi nu ştiu câţi tineri de vârsta lui arată aşa din punct de vedere fizic. Are mult de învăţat, dar este un băiat deschis, receptiv şi o să facă stradă în fotbal”, l-a caracterizat Lobonţ, după primul antrenament al anului la Universitatea Cluj.

„M-am simţit ca în prima zi de jucător profesionist, doar că acum e altă situaţie. Presiune este peste tot. Mă bucur că e presiune, înseamnă că este valoare, calitare, că băieţii care joacă pentru Universitatea Cluj au talent. E de datoria noastră să îi ajutăm să îşi dezvolte calităţile. Trebuie să punem atenţie, atitudine, implicare în ce facem. Avem un lot de jucatori cu calităţi extraordinare, au talent şi nu vom face transferuri doar de dragul de a le face”, a mai spus tehnicianul clujenilor.

„U” se va pregăti pe plan local până în 28 ianuarie, atunci când va pleca în Turcia, acolo unde va disputa şi şase partide amicale. Tot astăzi, Daniel Pârvulescu, de la Pandurii Târgu Jiu, a semnat un contract cu formaţia clujeană.

Cel mai important e ce facem noi. Trebuie să ne îmbunătăţim, să creştem şi nu o să avem probleme. Nu vreau să mă gândesc la un Centenar fără o promovare în Liga 1. Vreau să pun ce e frumos în faţă”, Dorin Goga, „U” Cluj

Ne dorim să continuăm parcursul pe care l-am avut în ultima parte a anului trecut. Dacă vom reuşi să punem ceva peste ce am reuşit să jucăm anul trecut va fi bine şi vom reuşi să obţinem ceea ce ne dorim”, Octavian Abrudan, „U” Cluj

Când am antrenat la Unirea Jucu am avut un amical cu «U» Cluj şi am simţit acel spirit frumos al Universităţii şi parcă eram un pic invidios atunci. Dorinţa noastră e să promovăm în Liga 1, acolo unde este locul Universităţii Cluj”, Adrian Iencsi, antrenor secund „U” Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.