JSport.roJSport.ro

IMG_0977_1200x800Universitatea Cluj s-a reunit, luni dimineaţă, la Cluj Arena, după care elevii lui Mihai Teja au făcut primul antrenament al anului la Baza „Dan Anca”.

Printre cei 26 de jucători pe care antrenorul clujenilor i-a avut la dispoziţie s-au numărat şi Valentin Lemnaru, Ionuţ Târnăcop, doi dintre fotbaliştii care au impresionat în mandatele trecute la Universitatea, şi Hristu Chiacu. Mihai Teja a glumit şi a spus că aceşti jucători sunt doar în probe la „U” Cluj, echipă la care ei vor rămâne dacă nu îşi găsesc un alt angajament.

„Eu mi-aş dori ca ei să rămână, dar depinde de situaţia financiară a clubului. Deocamdată au venit să se antreneze cu noi, mai au câteva oferte din ce am înţeles, dar eu trag de ei să rămână, însă nu poţi să stai chiar gratis. Ar însemna mult să-l avem pe Lemnaru în lot, e un jucător cu experienţă şi îţi mai permiţi să visezi. Nu cred că mai vine nimeni acum, doar dacă, să zicem, cineva are o situaţie bună acasă şi vrea să vină să o ajute pe Universitatea”, a declarat Mihai Teja.

„Şepcile roşii” se vor pregăti pe plan local deocamdată, iar dacă situaţia financiară o va permite vor pleca şi într-un stagiu de pregătire în Turcia.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.