JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a încălzit mai greu cu Industria Sârmei Câmpia Turzii, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii a IV-a, dar pe care l-a câştigat la scor, 12-0.

Pe o vreme mohorâtă, „şepcile roşii” au marcat câte şase goluri în fiecare repriză, chiar dacă reuşita de 2-0 a venit abia după 30 de minute.

În faţa unei formaţii a „sârmarilor” care a început cu trei jucători de 15 ani şi trei de 16 ani în teren, elevii lui Marius Popescu, mult mai experimentaţi, nu au avut mari probleme în a face diferenţa. Lemac şi Goga au marcat câte trei goluri, Takacs a înscris şi el de două ori, în timp ce Giurgiu, Irimie, Ionescu şi Seck au „completat” foaia de joc în dreptul marcatorilor Universităţii în acest meci.

„U” Cluj s-a impus, astfel, cu 12-0, a ajuns la a 23-a victorie din campionat şi are un golaveraj astronomic după 24 de partide, +137. De partea cealaltă, “sârmarii” au bifat a 15-a înfrângere stagională şi ocupă în continuare locul 11, cel puţin până la meciul celor de la Viile Dejului la Triteni.

“U” Cluj

Pop
Manu
Ionescu
Abrudan
Budăcan
Budin
Giurgiu
Salcău
Goga
Takacs
Lemac

Au mai intrat: Rus-Potcoavă, Irimie, Seck. Antrenor: Marius Popescu

ISCT

Cioargă
Mocan
Cecălăcean
Popa
Cămărăşan
Moldovan S.
Tescar
Ciungan
Rusu L.
Indrei
Iepure

Au mai intrat: Voiculeţ, Moldovan M., Tămaş. Antrenor: Adrian Voiculeţ

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.