JSport.roJSport.ro

IMG_0144_1200x800Unirea Dej a pierdut, vineri la prânz, meciul amical cu Mureşul Vinţu de Jos, 0-1. Partida împotriva formaţiei ce evoluează în Liga a IV-a Alba s-a disputat la baza “Unirea” din cartierul clujean Mănăştur şi a fost decisă de un gol marcat de Ovidiu Stoianof.

Noul atacant al Mureşului, cu meciuri la activ şi în Liga I, a înscris la jumătatea reprizei secunde, după ce a preluat o minge în careul dejenilor şi a trimis-o în plasă pe lângă Sălăjan. Elevii lui Alpar Meszaros, care a efectuat şi o serie de schimbări în partea a doua a meciului, nu au mai avut puterea să-şi creeze ocazii importante de gol la poarta Vinţului, formaţie care are drept obiectiv promovarea în Liga a III-a, antepenultimul amical al Unirii din această iarnă încheindu-se cu un eşec.

A fost un meci foarte bun, contra celei mai bune echipe întâlnite până acum în meciurile amicale. Cei de la Mureşul au adus 15 jucători noi, vor să promoveze, bravo lor. Noi ne-am făcut antrenamentul, ne cunoaştem valorea pe care o avem şi încercăm să ne concentrăm în astea două săptămâni rămase pe sistemul de joc, în funcţie de jucătorii pe care i-am adus”, ne-a spus antrenorul Unirii, Alpar Meszaros.

De menţionat că tehnicianul echipei de Liga a III-a s-a bazat în acest meci şi pe Brian şi Ekolo, doi juniori francezi pe care “Mesi” speră să-i poată folosi şi în meciurile oficiale. Până la reluarea campionatului, Unirea va mai disputa două amicale cu LPS Satu Mare şi Unirea Jucu.

Unirea Dej: Sălăjan-Podină, Patca, Kovacs, Brian-Ionescu, Nasim, Nalaţi-Ekolo, Bălţoi, Paul Bogdan. Au mai intrat: Itu, Blaj, Fabian, Nadin, Munteanu, Rogozan. Antrenor: Alpar Meszaros

Mureşul: Bănică- Dulap, Iclănzan, Preda, Tătar – Popa, Bratima, Culda, Răcătăian, Moldovan, Stoianof. mAu mai jucat: Roman – Albu, Tat, Samoilă, Ianc. Antrenor: Dan Mănăilă

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.