JSport.roJSport.ro

Unirea Jucu s-a impus, 3-0, în meciul cu CS Iernut, disputat ieri în etapa a 20-a a Ligii a III-a.

Golurile lui Alex Pop, Banyai şi Cubleşan au adus al zecelea succes din acest campionat pentru jucani, chiar dacă ultimele două au venit pe finalul partidei. Din acest motiv antrenorul jucanilor s-a arătat şi puţin nemulţumit la final, însă i-a lăudat pe jucătorii săi, care merg la Cugir cu un moral ridicat.

„Orice victorie e importantă, sunt mulţumit pentru victorie, dar am unele nemulţumiri pentru că am început destul de slab repriza a doua. Am făcut şi nişte schimbări şi mă bucur că cei care au intrat au făcut diferenţa şi am reuşit să obţinem un avantaj mai mare. A fost o victorie muncită şi asta în conjunctura în care jucăm pe o suprafaţă proastă de teren. Elevii mei au dat tot ce au putut şi au fost foarte determinaţi”, a spus antrenorul jucanilor, Unirea având derby la Cugir, marţi, de la ora 17:00.

Mai jos puteţi vedea declaraţia antrenorului Unirii şi o galerie foto de la acest meci.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. ”O suprafață proastă de teren”?! Păi, și de ce nu jucați în centrul de comună, la Jucu de Sus, unde, pe baza sportivă care trebuia, cândva, să atragă clubul Real Madrid (!?) la un parteneriat la nivel de copii și juniori, gazonul e un ”covor” nou-nouț!? Să aibă, cumva, legătură cu faptul că atât fostul primar, cât și actualul sunt originari din localitatea unde jucați acum, respectiv Jucu de Mijloc?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.