JSport.ro

Victoria Cluj a câştigat fără prea mari probleme cu Arieşul Mihai Viteazu în deplasare, derby-ul din etapa a opta a Ligii a IV-a.

A fost 3-0 pentru echipa lui Marius Suller, care a început perfect şi a înscris încă din minutul 2. Cucuruzan a reuşit să marcheze, iar oaspeţii şi-au făcut meciul uşor apoi.

Victoria a controlat prima parte a jocului, perioadă în care a înscris şi Darius Hîmpea. După pauză, jucătorii lui Artur Podar au fost mai prezenţi în ofensivă şi au avut ocazia să revină pe tabelă, dar şutul lui Cătălin Crişan a lovit bara. Tudor Barta a avut şi el meritul său în păstrarea avantajului de doar două goluri al Victoriei, dar nu a mai avut ce face în minutul 79, atunci când Sîntejudean a stabilit scorul final.

Arieşul a pierdut al doilea meci al sezonului împotriva unei contracandidate la primele locuri, în timp ce Victoria a încheiat cu bine o săptămână grea, după eşecul cu CS Floreşti.

„Toţi făceau mişto de noi după acel joc. Am pierdut atunci pentru că nu am avut determinare şi calitate, dar azi echipa a demonstrat că suntem cei mai puternici din serie. Nu e suficient asta, doar cu numele, pentru că trebuie să o arătăm şi pe teren. Am venit pregătiţi la acest meci şi am obţinut o victorie pe care i-o dedicăm lui Liviu Alexa. Eram îngrijorat după meciul cu Floreştiul, dar astăzi mi-am dat seama că aceasta este valoarea echipei mele şi, când ne vom mobiliza şi vom arăta ca astăzi, e greu să ne bată cineva. Favorită principală la promovare acum cred că e Someşul Dej, pentru că are trei puncte în faţă, dar noi şi Floreştiul ne vom lupta până la final”, a spus antrenorul oaspeţilor, Marius Suller.

„Am întâlnit o echipă foarte bună, care îşi doreşte promovarea, iar calitatea individuală şi-a pus amprenta asupra jocului. Meciul s-a decis în prima repriză. În partea a doua s-a jucat altceva, iar dacă aveam şansă la acea bară se putea schimba cursul jocului. Cred în continuare că locul trei e un obiectiv realizabil”, a declarat şi tehnicianul Arieşului, Artur Podar.

Arieşul Mihai Viteazu

Barta
Moldovan R.
German
Buglea
Mercean
Cîţcăuan
Kiesz
Hidişan
Crişan C.
Mărie
Zbîncă

Au mai intrat: Mariş, Pârţilă, Silaghi, Popa. Antrenor: Artur Podar

Victoria Cluj

Tiut
Manu
Ionescu
Unguruşan
Matiş
Crăciun
Cucuruzan
Giurgiu
Hîmpea
Sîntejudean
Kelemen

Au mai intrat: Pintea, Şoimuşan, Codorean, Şumblea, Longodor. Antrenor: Marius Suller

Joma - JSport.ro

1 COMENTARIU

  1. E foarte interesant ce face Liviu Alexa. Simte ca Clujul poate duce 2 echipe si ca U nu e a doua. Vrea el sa ocupe locul lasat liber de incompetenta cronica a conducatorilor de la U. Din pacate, Universitatea, daca mai continua asa, ajunge sa joace mai repede cu Victoria decat ne asteptam. Adica in liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.