JSport.roJSport.ro

img_4910_1200x800Universitatea Cluj a câştigat al şaptelea meci din acest sezon, 2-0 cu Ardealul Cluj, dar s-a întrebuinţat serios în faţa unei echipe căreia i-a lipsit doar experienţa în meciul de pe Cluj Arena. A fost nevoie de golurile veteranilor Giurgiu şi Goga pentru ca „U” să obţină victoria, una care o păstrează pe locul 1 în clasament şi după etapa a noua, intermediară.

Împotriva unei formaţii muncitoare, care nu degeaba ajunge în fiecare an în fazele superioare ale competiţiilor de juniori, „U” a avut probleme serioase în prima repriză. Elevii lui Călin Moldovan s-au ţinut mereu aproape de adversari şi a rezultat un meci care s-a jucat mai mult la centrul terenului, fără ca Universitatea să reuşească să-şi domine adversarul, aşa cum a făcut cu celelalte echipe de până acum.

Când jocul se îndrepta spre pauză, doi dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul „studenţilor”, Goga şi Giurgiu, au lucrat o fază împreună, ex-gălăţeanul reuşind să marcheze primul gol din acest sezon după ce călcăiul lui Goga l-a lăsat singur cu portarul advers.

Repriza a doua a debutat aşa cum s-a încheiat prima, cu un gol în poarta lui Chindriş, Dorin Goga trecându-şi numele pe lista marcatorilor după o deviere cu exteriorul la colţul lung al porţii Ardealului. Până la final s-a jucat aproximativ ca în primele 40 de minute, oaspeţii având şi câteva acţiuni prin care au creat pericol la poarta lui Rareş Pop, în timp ce „U” s-a mulţumit, odată cu trecerea timpului, să conserve avansul de pe tabelă.

S-a terminat 2-0 pentru “U”, un succes care o păstrează pe locul 1 în clasament, Ardealul rămânând cu şapte puncte, pe poziţia a zecea.

u-cluj“U” Cluj

33
Pop R
13
Manu
6
Irimie
4
Abrudan
17
Fizeşan
30
Moşuţi
28
Arman
15
Cîndea
29
Giurgiu
11
Pintea
18
Goga

Au mai intrat: Hâmpea, Lemac, Pop S. Antrenor: Marius Popescu

ardealul-clujArdealul Cluj

99
Chindriş
15
Creţ
5
Palaghie
21
Oltean
14
Juncu
22
Bococi
8
Şoimaru
10
Prejmerean
11
Ilie Horea
9
Gavrilă
7
Cozma

Au mai intrat: Hociung, Selegean, Corduneanu, Grigore. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.