JSport.roJSport.ro

IMG_6239_1200x800Sănătatea Cluj a obţinut o victorie importantă, miercuri după-amiaza, în penultima etapă a seriei 5 din Liga a III-a, 3-1 cu ASF Comuna Recea. Meciul a fost decis de „rezerva” Andrei Ceaca, cel care a scos un penalty şi a marcat două goluri după ce a intrat pe teren.

La pauză a fost 0-0, cu ardelenii având şi o bară în primele 45 de minute, însă partea a doua a jocului a început într-o dominare a oaspeţilor, golul din minutul 67, a lui Mariş, venind logic după desfăşurarea primei jumătăţi a reprizei secunde. Avantajul maramureşenilor nu a ţinut, însă, decât două minute, nou-intratul Ceaca reuşind să obţină o lovitură de la 11 metri, transformată de Lupu. Imediat, acelaşi Ceaca a reuşit să şi marcheze cu un şut din careu, moment în care oaspeţii au căzut complet, până la final o singură echipă contând cu adevărat în acest meci.

După ce a luat şi un galben pentru că a aruncat cu mingea într-un adversar, atacantul clujenilor a reuşit „dubla” pe final şi a adus o victorie importantă pentru echipa sa, 3-1, „viruşii verzi” nemaiputând pierde locul şase în clasament.

„Ceaca a intrat, şi-a făcut datoria ca un jucător adevărat, noi credem foarte mult în el, dar a trebuit să sufere un pic acum. La Odorhei nu a putut să fie cu noi, aşa că azi a fost rezervă. Oricum, important pentru un atacant e să-l ajute şi echipa, iar azi pot să remarc întreaga echipă, chiar dacă noi începem meciurile de la 0-1 în ultima perioadă, însă important e că revenim şi azi am reuşit să închidem jocul. Le mulţumim foarte mult şi suporterilor noştri, care ne-au încurajat astăzi şi ne bucurăm că am terminat în primele opt, important era să nu prindem prima etapă de Cupa României în sezonul următor”, ne-a spus, după meci, antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc.

În ultima etapă a campionatului, Sănătatea, care a acumulat 38 de puncte în clasament, o va întâlni pe Unirea Jucu, în deplasare, într-un meci programat sâmbătă.

Sănătatea: Mare – Bucur, Kiss, Negru, Ţârlea – Someşan, Cristea, Bălătici, Lupu – Gaşpar, Gâţ. Au mai intrat: Ceaca, Şooş, Mihalache şi Nicula. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.