JSport.roJSport.ro

Ultimele trei meciuri ale weekendului în etapa a 19-a a Ligii a IV-a s-au disputat duminică la prânz, iar „U” Cluj 2 e performera zilei, după 8-0 cu Vulturul Mintiu-Gherlii.

Jocul din Parcul Sportiv „Iuliu Haţiegan” a fost controlat clar de către micii „studenţi”, care nu l-au început, însă, prea bine.

După ce au deschis scorul, jucătorii lui Călin Sălăgean au avut noroc la un penalty ratat de Alex Rus de la oaspeţi. Până la pauză, Universitatea a mai marcat o dată, iar în partea secundă a existat o singură echipă pe teren.

Profitând şi de căderea fizică a Mintiului, „U” 2 a mai înscris de şase ori, ratând şi alte câteva şanse bune la poarta Vulturului. Salcău a dat trei dintre golurile echipei sale, în timp ce Budin a reuşit o dublă. Venit de la echipa mare, Hordouan şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, alături de Alex Oltean şi Saroşi.

În ciuda victoriei, alb-negrii nu au urcat în clasament, pentru că Arieşul Mihai Viteazu şi-a respectat statutul de favorită în meciul cu AS Viile Dejului. Jucătorii lui Lucian Roşu au câştigat cu 4-0 la Căşeiu, acolo unde dejenii au ales să joace această partidă. Radu Danciu a liniştit meciul încă de la pauză, golurile sale făcând ca Arieşul să intre cu 2-0 la cabine.

Kiesz şi Cătălin Crişan au marcat şi ei în repriza secundă, astfel că alb-roşii s-au impus în singurul meci disputat pe iarbă naturală în acest weekend şi s-au apropiat la un punct de locul patru. Viile Dejului a bifat al treilea eşec consecutiv în schimb, cu 15 goluri primite în cele trei meciuri din 2018.

În primul joc al zilei de duminică, CSM Câmpia Turzii a tras din greu ca să câştige cu Viitorul Mihai Georgescu. A fost 4-2 pentru „sârmari”, care au dat de cea mai bună echipă posibilă a Viitorului. Cum etapa din Liga Elitelor a fost amânată, Mihai Georgescu a tratat extrem de serios meciul de la baza Unirea, chiar el luând loc şi pe bancă.

Câmpia a deschis scorul prin Dudaş, însă Chira a egalat până la pauză pentru gazde. În repriza secundă, Dan Ştefan şi-a intrat în rol şi a marcat trei goluri, ultimul în prelungiri, imediat după ce Nistor a redus din diferenţă pentru Viitorul. Formaţia lui Mihai Georgescu a bifat, însă, unul dintre cele mai bune jocuri din acest campionat, experienţa Câmpiei fiind decisivă în stabilirea învingătoarei.

Mai jos aveţi câteva fotografii atât de la acest meci, cât şi de la „U”2 cu Mintiu-Gherlii, iar în secţiunea clasamente puteţi vedea cum arată ierarhia la zi în Liga a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.