JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a început cu o remiză, 1-1 cu Industria Galda, returul seriei a cincea a Ligii a III-a.

„Viruşii” se pot considera nemulţumiţi de punctul obţinut, elevii lui Csaba Kis şi Dan Matei ratând câteva ocazii uriaşe la poarta lui Iancău.

Clujenii au avut şi un gol anulat pentru offside în a doua repriză şi au evoluat 20 de minute cu un om în minus, după eliminarea lui Negru.

„Nu sunt mulţumit de scor, mai ales la cum am jucat. Şi după ce am luat cartonaş roşu nu ne-am apărat, ba din contră, am atacat şi am încercat să câştigăm. Ocaziile multe şi mai clare le-am avut noi, ei nu ne-au surprins cu nimic, doar o mică nesincronizare la gol. Totuşi, putem spune că e un rezultat bun, am jucat cu o echipă bună, pe care azi cred că am reuşit să o dominăm. Având în vedere că a fost primul meci, jocul e îmbucurător, băieţii au avut determinare şi s-au mişcat bine şi sunt mulţumit de toată echipa”, ne-a spus unul dintre antrenorii clujenilor, Csaba Kis.

„Viruşii” vor disputa următorul meci vineri, împotriva celor de la CFR Cluj 2, la baza CMC. Mai jos aveţi o galerie foto de la jocul cu Galda şi puteţi urmări înregistrarea meciului transmis în direct de CJSport.ro.

https://www.youtube.com/watch?v=732FE_9_t8s

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.