JSport.roJSport.ro

Jucătorii CFR-ului s-au ales cu mașini noi în drumul spre titlul de campioană.

Tot lotul feroviarilor a participat la un eveniment al unuia dintre sponsori, Ioniță, Păun și Balde fiind cei mai interesați de mașinile pe care le vor conduce.

Antrenorul Dan Petrescu a stat mai retras, dar a vorbit despre importanța rămânerii pe locul 1 în clasament. ”Bursucul” a menționat din nou, însă, că titlul de campioană e un obiectiv mai degrabă pentru sezonul viitor.

”Ca să ajungi sus e foarte greu, dar ca să te menții e și mai greu. În opinia mea, nu ar fi o dramă dacă CFR nu ar câștiga acum campionatul. La anul 100% trebuie să ne batem pentru locul 1, anul ăsta trebuie să încercăm, dar nu ar fi o dramă dacă nu am câștiga”, a declarat Petrescu.

Mult mai optimist a fost directorul general al clujenilor, Iuliu Mureșan, care i-a lăudat din nou pe jucători. Potrivit oficialului din Gruia, care a împlinit joi 64 de ani, CFR are cel mai bun lot al Ligii I.

”Avem echipă bună, băieți de caracter și cel mai bun antrenor din România. Sunt toate condițiile pentru a face performanță, să câștigăm campionatul și să participăm în preliminariile Champions League. Iar cu două-trei întăriri, de ce nu, să ne gândim și la grupele Ligii Campionilor. Nu avem cea mai bună echipă din istoria CFR-ului, dar din acest campionat da. Am mare încredere și speranță că putem lua campionatul”, a spus și Mureșan.

 

 

 

 

 

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.