JSport.roJSport.ro

CFR Cluj s-a impus greu în derby-ul cu Dinamo Bucureşti, 1-0, dintr-un penalty contestat vehement de către oaspeţi. Ardelenii au terminat meciul în nouă jucători, după eliminările lui Camora şi Culio, dar au bifat a patra victorie consecutivă.

În faţa a aproximativ 14.000 de spectatori, cele două echipe au părut că se respectă prea mult, însă, în primele 30 de minute ale meciului, pericolul la cele două porţi venind doar prin faze fixe sau execuţii individuale.

În minutul 35 a avut loc şi cea mai controversată fază a meciului, CFR primind penalty după o respingere a lui Nedelcearu, arbitrii considerând că dinamovistul a atins mingea cu mâna. Culio a transformat fără emoţii, iar feroviarii intrau cu avantaj la pauză.

Scorul de 1-0 s-a păstrat şi imediat după reluare, atunci când Salomao a scăpat singur cu Vâtcă, Manea intervenind salvator, însă, şi deviind mingea în corner. Elevii lui Cosmin Contra au continuat să preseze, acelaşi Salomao trecându-şi în cont o nouă ocazie, în minutul 74 Filip irosind, însă, cea mai mare şansă a oaspeţilor, „scăriţa” peste Vâtcă trecând şi peste poartă.

Nou intratul Costache l-a întins pe Vâtcă la prima atingere de balon, după care, în minutul 83, Camora a văzut „roşu” direct după un fault dur la fostul său coleg, Nascimento. Culio a fost şi el eliminat în prelungiri, însă bucureştenii nu au reuşit să găsească drumul spre gol în timpul rămas.

CFR s-a impus cu 1-0, după un final de meci în care a rezistat eroic, şi rămâne la egalitate de puncte cu liderul FC Botoşani.

CFR Cluj

12
Vâtcă
45
Camora
30
Mureşan An.
55
Vinicius
6
Manea
28
Hoban
19
Culio
14
Moutinho
10
Deac
9
Omrani
18
Bokila

Au mai intrat: Nouvier, Vera, Luchin. Antrenor: Dan Petrescu

Dinamo

26
Penedo
7
Filip
3
Katsikas
5
Nedelcearu
29
Romera
18
Mahlangu
15
Anton
20
Salomao
24
Nascimento
4
Hanca
9
Rivaldinho

Au mai intrat: Nemec, Costache, Luchin. Antrenor: Cosmin Contra

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.