JSport.roJSport.ro

IMG_7754_1200x800Viitorul Feleacu a câştigat şi ultimul meci al campionatului, 6-2 cu Someşul Apahida, astfel că elevii lui Lucian Roşu au devenit, vineri seara, campionii Ligii a IV-a Cluj. Potrivit tragerii la sorţi de la sediul FRF, Viitorul va trebui acum să treacă de campioana Aradului, Gloria Lunca Teuz Cermei, pentru un loc în Liga a III-a, primul joc fiind programat peste două săptămâni.

Până la dubla cu arădenii, Viitorul a demonstrat şi împotriva Someşului Apahida că a fost cea mai în formă echipă din acest retur. Meciul cu “lanterna roşie” a fost rezolvat încă de la pauză de către gazde, Burcă, Goga, Danciu (2) şi portarul Silaghi, din penalty, marcând pentru un 5-0 care a făcut, din a doua repriză, una mai degrabă amicală.

IMG_7678_1200x800Profitând de relaxarea din defensiva Viitorului, oaspeţii au reuşit şi ei să marcheze de două ori, însă Danciu şi-a mai trecut în cont un gol, al 19-lea din acest sezon, cifră care îi consolidează atacantului Viitorului locul doi în clasamentul golgheterilor, după turdeanul Alin Tot.

La final, unul dintre artizanii principali ai acestui retur peste aşteptări, antrenorul Lucian Roşu, a fost nemulţumit de prestaţia elevilor săi din a doua repriză, însă a ţinut, mai apoi, să-i felicite în special pentru parcursul din a doua parte a campionatului.

“Avem mentalitatea aceasta de români, implementată de la copii şi juniori până la echipa naţională, de a-ţi desconsidera adversarul mai slab cotat, de a nu juca la potenţialul pe care îl ai. Asta, din păcate. Din fericire, azi am câştigat poate cele mai importante trei puncte din acest retur, care ne asigură primul loc. Vreau să-i felicit pe jucători, care m-au înţeles de la începutul acestui retur, iar asta înseamnă că am vorbit aceeaşi limbă. Sperăm ca şi conducerea să fie mândră de ce am realizat”, ne-a spus tehnicianul Feleacului, cel care are două săptămâni la dispoziţie să pregătească jocul de baraj.

IMG_7647_1200x800“Acum am foarte puţine informaţii despre echipa din Arad, o să încerc să o văd la un amical. Din ce ştiu, nu are un joc prea combinativ, dar e foarte solid şi ordonat. Sincer, mi-era indiferent cu cine picam, ne duceam să ne vindem scump pielea. Sper să facem un joc bun la ei, iar aici să ne bucurăm încă o dată. Mă bucur, de asemenea, că jucăm afară primul meci, pentru că pot să văd echipa şi apoi să pregătesc jocul de acasă. În meciurile de baraj nu există favorite”, a mai declarat antrenorul Viitorului.

Formaţia din Feleacu va disputa, cel mai probabil, şi un meci amical la finalul săptămânii viitoare, dubla dintre Gloria Cermei şi Viitorul având loc în 18 şi 25 iunie. Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la meciul contra apahidenilor, dar şi un filmuleţ cu sărbătoarea de la final a jucătorilor Viitorului.

Viitorul: Silaghi – Burcă, Crişan N, Mureşan, Moldovan D – Grigoroşcuţă, Macula – Crişan C, Goga, Moldovan H – Danciu. Au mai intrat: Burz A, Burz M, Gădălean, Olariu. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.