JSport.roJSport.ro
foto şi video: Carmen Bizău

Universitatea Cluj a câştigat cu 8-0 meciul tur al barajului cu Lăpuşul Târgu Lăpuş şi este 99% promovată în Liga a III-a.

Spectacolul din teren a fost întregit de cel din tribune, cei peste 5.000 de fani veniţi la jocul de pe Cluj Arena făcând o atmosferă cum rar se vede şi în Liga I. Printr-o coregrafie care confirma „viaţa în alb-negru, plină de culoare” pe care o trăiesc fanii Universităţii, Peluza „Şepcile Roşii” a fost aplaudată la final inclusiv de către jucătorii Lăpuşului, care au traversat terenul pentru a ajunge în faţa galeriei Universităţii.

Un moment special a fost la jumătatea reprizei secunde, atunci când a existat un dialog între tribuna doua şi peluza dinspre Hotel Sport, cele două grupuri de suporteri „întâlnindu-se” din nou la final, atunci când au cântat „Slavă ţie, studenţie!”. Jucătorii lui Marius Popescu s-au bucurat alături de galerie după cea mai categorică victorie a zilei de sâmbătă în meciurile de baraj disputate pentru promovarea în Liga a III-a, la final aceştia ţinând să le mulţumească suporterilor pentru atmosfera creată.

„Chiar dacă vremea nu a fost foarte bună, a plouat tot meciul, spectatorii au fost senzaţionali. Ţin să le mulţumesc pentru asta, au cântat şi chiar mi-a fost dor de un asemenea meci pe acest stadion. Sper să rămân aici cât mai mult timp şi să joc cu Universitatea Cluj în Liga I. Mai avem un mic pas de făcut pentru a ajunge în Liga a III-a şi eu zic că aşa o să fie şi anul viitor, nu o să avem probleme, şi să ne vedem în Liga I”, a declarat Dorin Goga, cel care a marcat jumătate dintre golurile Universităţii Cluj în meciul de ieri.

Returul se va disputa sâmbătă, de la ora 17:30, la Târgu Lăpuş.

A fost o victorie concludentă. Din exterior pare uşor, dar a fost un an greu, sincer. Liga a IV-a e destul de grea şi de stufoasă”, Marius Popescu, antrenor „U” Cluj

„Felicit echipa gazdă, a fost o înfrângere puţin dureroasă pentru noi, dar e o realizare deosebită că am ajuns pe acest minunat stadion. E o bucurie că am jucat împotriva lui «U», dar sunt un pic supărat pentru că ar fi trebuit să fie o tragere la sorţi pentru a se stabili meciurile de baraj. Cu «U» Cluj nu ai cum să te baţi de la egal la egal”, Cristian Vasc, antrenor Lăpuşul Tg. Lăpuş

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.