JSport.roJSport.ro

Viitorul Feleacu şi Vulturul Mintiu-Gherlii s-au întâlnit, joi după-amiază, în meciul restanţă care a contat pentru etapa a noua a Ligii a IV-a. Amânată în urmă cu două săptămâni, partida de la baza CMC din Gruia a avut mai multe evenimente decât îşi poate dori un spectator care asistă la un joc de fotbal.

Întâlnirea s-a terminat cu scorul de 5-3 în favoarea Mintiului, într-un meci în care s-au acordat şi patru lovituri de la 11 metri, câte două pentru fiecare echipă.

Una dintre ele a fost ratată de către gazde, iar a doua a Feleacului a fost transformată în gol de portarul Viitorului, Dorin Silaghi, revenit la echipă după mai bine de un an. De asemenea, s-au mai arătat şi patru cartonaşe roşii, tot câte două de fiecare tabără, antrenorul oaspeţilor, Lucian Roman, fiind şi el eliminat în repriza secundă.

Evident, la un astfel de meci şi scorul a avut o desfăşurare spectaculoasă, oaspeţii conducând cu 2-0 după mai puţin de 10 minute, prin golurile lui Bogdan Dragoş şi Alex Rus, ultimul din penalty, până la pauză Feleacu reducând din diferenţă datorită lui Costea. Imediat după reluare, Mariş a ratat lovitura de la 11 metri pentru Feleacu, iar mai apoi au fost eliminaţi Mocan, de la Viitorul, respectiv Takacs, în urma unei altercaţii la centrul terenului.

În 10 jucători, „lupii” parcă au găsit mai bine traseul spre poarta oaspeţilor, Stelian Brie egalând la doi, imediat portarul Dorin Silaghi transformând o lovitură de la 11 metri şi întorcând scorul. Între aceste goluri, însă, Alex Rus, nemulţumit că nu a primit o lovitură de la 11 metri, a fost eliminat pentru injurii adresate arbitrului, gazdele rămânând şi ele în doar nouă jucători mai apoi, la o fază în care s-a acordat un nou penalty pentru Mintiu.

Paul Brie a luat al doilea „galben”, iar Csiki a transformat pentru 3-3. După o ocazie mare a Feleacului, oaspeţii au dat de două ori lovitura în decurs de câteva minute, Morar şi Lehene aducând a treia victorie a Mintiului în acest campionat. Viitorul, în schimb, rămâne fără vreun succes şi ocupă în continuare penultima poziţie în clasament.

„E inexplicabil cum am pierdut acest meci. Am întâlnit un adversar care şi-a dorit mai mult victoria şi determinarea cred că a făcut diferenţa astăzi. Am avut şi superioritate numerică şi e nepermis să luăm atâtea goluri. Asta înseamnă că ei şi-au dorit mai mult să câştige. Am jucat slab şi încercăm să strângem rândurile şi să scoatem echipa de unde se află în clasament, pentru că de-asta am ales să revin. Feleacu nu merită locul pe care se află, toată lumea ştie că Feleacu e o echipă de fruntea clasamentului la nivelul Ligii a IV-a”, ne-a spus portarul Viitorului, Dorin Silaghi, cel care a executat, fără succes însă, şi o lovitură liberă de la marginea careului în această partidă.

„A fost un joc încrâncenat, fără niciun orizont, nu a fost decât o luptă oarbă. Noi am fost mai lucizi în final şi am reuşit să câştigăm. Nu înţeleg de unde au venit nervii aceştia la ambele echipe, pentru că amândouă suntem sub locul 10 în clasament. Nu avem nimic de împărţit şi nici de promovat. Ceea ce s-a întâmplat…posibil din cauza vremii”, a încercat să găsească o explicaţie pentru evenimentele din teren antrenorul Mintiului, Lucian Roman.

Mai jos aveţi o galerie foto de la această partidă şi un video cu golul marcat de portarul Feleacului.

Viitorul Feleacu

Silaghi
Costea
Brie R.
Mocan
Pop Vl.
Neamţ
Brie St.
Brie P.
Pop Vlad
Mariş
Burz

Au mai intrat: Adolean, Dindelegan.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Lenghel
Teglaş
Csiki
Marinescu
Brehar M.
Balint
Takacs
Rus Al.
Brehar Fl.
Bogdan Dr.
Bouros

Au mai intrat: Farcaş-Maxim, Morar, Lehene. Antrenor: Lucian Roman

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.