JSport.roJSport.ro

img_7842_800x533Unirea Jucu şi Sănătatea Cluj au terminat la egalitate, 1-1, meciul din etapa a 11-a a seriei a cincea din Liga a III-a, disputat vineri după-amiază.

Deşi au început mai bine, Bogdan Cristea marcând rapid pentru oaspeţi, elevii lui Marius Semeniuc au încheiat jocul în propria jumătate, încercând să nu piardă, jucanii dominând clar a doua repriză. Insistenţele Unirii au dat roade pe final, la intrarea în ultimele cinci minute Răzvan Lupu reuşind să restabilească egalitatea.

Din cauza numeroaselor întreruperi din partea a doua, una dintre ele cauzată de Andrei Ceaca, vârful Sănătăţii accidentu-se grav la genunchi, meciul a fost prelungit cu şapte minute, însă jucanii nu au mai reuşit să găsească drumul spre gol. Tensiunea de pe teren s-a transmis spre final şi pe banca tehnică, acolo unde staff-urile celor două echipe şi-au aruncat vorbe grele în ultimele minute, jocul încheindu-se, în cele din urmă, la egalitate.

„Am jucat contra unei echipe care nu degeaba e pe locul doi, se aglomerează foarte bine în apărare şi e periculoasă pe contraatac, însă azi nu a fost, pentru că am închis-o foarte bine. Terenul e mic la Jucu şi când vine o echipă din asta e greu să o desfaci. Repriza a doua am dominat-o autoritar şi cred că meritam victoria. Jocul nu m-a mulţumit, dar sunt meciuri şi meciuri. Am văzut dorinţă din partea băieţilor, dar şi puţină neputinţă la unii care îmi dă de gândit. A fost un meci tensionat şi pentru că adversarii se aruncau pe jos la fiecare fază la un moment dat, cred că de 20 de ori a intrat doctorul pe teren. Dar fiecare echipă are modul ei de a juca”, a spus Meszaros după meci, Unirea Jucu coborând un loc în clasament, până pe poziţia a şasea.

„Noi ne-am găsit greu ritmul după două săptămâni de pauză, iar pe final Jucu a accelerat un pic şi am cedat iniţiativa. Am încercat să nu pierdem aici, pentru noi punctele sunt importante şi azi am luat un punct care va conta în ecomonia campionatului. Jucu a venit peste noi şi pentru că ne resimţim din punct de vedere fizic, la noi nu toate lucrurile sunt în regulă în ce priveşte pregătirea, refacerea, alimentaţia, dar din dorinţa jucătorilor am dus-o până acum şi sper să o ducem şi de-acum înainte”, ne-a declarat şi antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

Echipa sa a rămas pe locul doi, dar a ajuns la opt puncte în spatele liderului FC Hermannstadt, care are, însă, un meci mai mult disputat. Mai jos puteţi vedea înregistrarea completă a jocului, dar şi o galerie foto de la ultimul derby judeţean din acest tur al Ligii a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.