JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a câştigat şi cu FC Zalău în acest final de sezon, 2-0, “viruşii verzi” traversând o perioadă extrem de prolifică.

Cinci meciuri consecutive fără gol primit de către echipa pregătită acum de Csaba Kis au făcut că ardelenii să se gândescă inclusiv la locul doi în clasament, după ce Metalurgistul Cugir a pierdut surprinzător cu Unirea Dej, pe teren propriu, tot în etapa a 29-a a Ligii a III-a.

Meciul de la Cluj a fost controlat de către Ciupe şi colegii săi, mijlocaşul de astăzi al Sănătăţii reuşind chiar să deschidă scorul pe finalul primei reprize, după o lovitură de la 11 metri (video mai jos). Gazdele nu au avut mari emoţii nici în repriza secundă, sălăjenii dominând haotic, fără să creeze mare pericol la poarta lui Lăzăreanu. Sănătatea a căutat în principal contraatacul, la una dintre aceste acţiuni Lupu stabilind scorul final printr-un şut de la marginea careului.

Clujenii au ajuns la 52 de puncte în clasament, două sub Metalurgistul Cugir şi două peste Unirea Jucu, însă vor încheia campionatul pe terenul liderului FC Hermannstadt. Dacă o victorie îi face să spere la locul doi, Cugirul fiind obligat, însă, să piardă la Ulmeni, un egal le asigură “viruşilor” locul trei în clasament, indiferent de ce face Unirea Jucu la Dorolţ.

“Victoriile aduc victorii. Ne bucurăm de forma de moment şi mergem până la ultima etapă, nu renunţăm, ba vrem să ne luăm revanşa la Sibiu. Îi felicit pe băieţi, avem patru-cinci etape fără gol primit, o apărare extraordinară, atacul a mers când a trebuit. Jucătorii au ambiţie şi determinare şi asta mă bucură enorm. Obiectivul nostru este să terminăm pe podium, pentru că de mult Sănătatea nu a mai fost într-o formă aşa bună”, a spus tehnicianul clujenilor, Csaba Kis.

Sănătatea Cluj

1
Lăzăreanu
20
Paul Cr.
21
Misăraş
24
Matei
2
Bucur
94
Lupu
17
Yuh
18
Ciupe
19
Vitan
10
Gaşpar
96
Ititesc

Au mai intrat: Rus H., Bria, Negru, Lazăr. Antrenor: Csaba Kis

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.