JSport.roJSport.ro

Suporterii şi staff-ul echipei CFR Cluj au organizat, duminică la prânz, un meci amical pe stadionul CMC din Gruia.

Sărbătoarea alb-vişinie a fost „condimentată” la începutul partidei cu un show pirotehnic al galeriei clujene, pe teren staff-ul fostului lider al Ligii I marcând primul gol.

Având un lot numeros, echipa suporterilor a efectuat mai multe schimbări pe parcursul meciului, însă nu toţi cei care se aflau în teren au şi ieşit pe margine, astfel că au fost momente în care meciul s-a disputat 11 contra 18. Profitând de avantajul numeric, formaţia fanilor a reuşit să marcheze de patru ori până la final, unul dintre goluri fiind chiar al lui Bogdan Mara, acesta primind cartonaş roşu în echipa staff-ului chiar la „insistenţele” lui Dan Petrescu.

Managerul sportiv al clujenilor a înscris o dublă şi pentru echipa “albilor”, în cele din urmă meciul terminându-se la egalitate, 5-5.

„A fost o duminică plăcută, mai ales că nu am avut meci oficial. Aşa, am putut să jucăm cu suporterii şi cred că a fost un meci reuşit. Eu am îmbrăcat tricoul lui Vera cu speranţa că poate dau şi eu gol cu capul, dar din păcate nu am reuşit. Fără suporteri, fotbalul nu are nicio valoare. Mă bucur că suntem împreună, sper să facem astfel de jocuri mai des, iar la meciuri sper să ne ajute şi pe noi. Au jucat fotbal azi şi au văzut că nu e chiar aşa uşor şi poţi să mai şi greşeşti. De la suporteri chiar am văzut un băiat care mi-a plăcut şi s-ar putea să-l iau, dar de la staff nu, mulţi mi-au fost jucători, mai bine că s-au lăsat. Mara a fost azi exact aşa cum era ca jucător. Ţinea mingea, alerga, nu dădea pase şi mai bine că a trecut în echipa fanilor, că am scăpat de el, dar a jucat mai bine decât o făcea când era jucător”, a declarat Dan Petrescu, bine dispus după acest eveniment.

Sărbătoarea clujenilor s-a încheiat la mici şi bere, o parte din suporteri făcând şi poze alături de antrenorul CFR-ului. Mai jos aveţi un filmuleţ şi câteva fotografii de la întâlnirea familiei CFR-iste.

A fost o acţiune foarte drăguţă. Suporterii au spus iniţial că vor să facă un meci cu echipa, dar am zis că poate ar fi mai bine să joace cu staff-ul, mai ales că forţele sunt mai egale. Şi-aşa galeria a jucat la un moment dat în 18 jucători”, Iuliu Mureşan, director general CFR Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.