JSport.roJSport.ro

img_3097_1200x800Unirea Jucu a confirmat forma bună din ultimele etape şi în derby-ul cu Metalurgistul Cugir, din etapa a şasea a seriei 5 din Liga a III-a.

Alb-negrii s-au impus cu 2-1 graţie „dublei” lui Andrei Lupu şi au urcat pe locul şapte în clasament, cu nouă puncte obţinute în ultimele trei meciuri. Cel mai fericit după acest succes a fost antrenorul jucanilor, Alpar Meszaros, cel care a ţinut să-şi felicite întreaga echipă după joc.

„A fost o victorie meritată, în cel mai dificil meci de pe teren propriu din acest sezon, cu un efort fizic extraordinar din partea băieţilor. A fost o mobilizare fantastică, îi felicit şi sunt mândru de ei. Astăzi am văzut o echipă în care a tras fiecare pentru fiecare şi am simţit că vor să câştige neapărat. Pentru noi a început campionatul în etapa a patra, când am bătut Reghinul şi sper s-o ţinem tot aşa pentru că am muncit foarte mult în vară şi, dacă munceşti mult, nu are cum să nu se vadă rezultatele”, a declarat Meszaros.

Pentru jucani urmează o perioadă cu trei meciuri consecutive în deplasare, intercalate de o rundă în care Unirea va sta, următorul meci pe teren propriu fiind derby-ul cu Sănătatea Cluj, din 4 noiembrie. Meciul de astăzi a fost transmis în format live video de către site-ul nostru, iar mai jos puteţi urmări înregistrarea completă a jocului, dar şi o galerie foto.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.