JSport.roJSport.ro

IMG_4232_1200x800Viitorul Feleacu a demonstrat şi la Gherla, vineri seară, că este cea mai în formă echipă din Liga a IV-a şi a câştigat, 2-0, un meci împotriva Armenopolisului extrem de important în privinţa luptei pentru promovare. Formaţia lui Lucian Roşu a egalat la puncte liderul Potaissa Turda, echipă care va juca sâmbătă dimineaţă în etapa a 23-a, turdenii având, însă, şi un meci în plus.

Derby-ul de la Gherla a fost început perfect de către oaspeţi, Viitorul deschizând scorul rapid, prin Goga, gazdele începând mai apoi cursa spre egalare. Chiar dacă au avut mai mult mingea în acest meci, gherlenii au produs pericol în careul adversarilor doar în prima repriză, în ultimele 45 de minute Viitorul rezistând fără prea mari emoţii. Pe finalul meciului, Tinteşan a fructificat un contraatac al echipei sale şi a stabilit scorul final, un 2-0 care a fost sărbătorit de către jucătorii Feleacului atât pe teren, cât mai ales la vestiare, în două filmuleţe pe care le puteţi vedea mai jos.

„A fost o victorie muncitorească, un meci în care nu am putut stăpâni jocul, dar dăruirea băieţilor, colegialitatea, respectul de sine, au dus la această victorie muncită. Îmi felicit echipa, felicit conducerea, care e alături de noi şi sper să ne sprijine în continuare şi să dea Dumnezeu să ne vedem în Liga a III-a, dacă se poate”, a spus, la final, antrenorul oaspeţilor, Lucian Roşu.

Viitorul a ajuns la a opta victorie din nouă meciuri în acest retur şi pare că a devenit principala favorită la promovare. În schimb, şansele Armenopolisului la un loc de Liga a III-a au scăzut simţitor, formaţia gherleană având acum şase puncte în spatele adversarei de astăzi.

Armenopolis: Morar – Sărmăşan, Tînc, Sîmboan An, Roman – Crăciun, Stan, M. Ionuţ, Roşa – Bocoş, Bălan. Rezerve: Tala – Doroftei, Cotuţ, Morar, Mureşan, Codorean. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David, Ioan Mureşan

Viitorul: Silaghi – Burcă, Crişan N, Mureşan, Moldovan D – Macula, Grigoroşcuţă – Danciu, Goga, Crişan C – Burz M. Rezerve: Olariu – Vescan, Mocan, Brie, Tinteşan, Rusu, Gădălean. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.