JSport.roJSport.ro

IMG_1675CFR Cluj nu mai bate pe nimeni în Liga I şi are şanse tot mai mici de a termina în play-off la finalul campionatului, chiar şi în eventualitatea în care vor primi cele şase puncte de la TAS.

Presiunea pe antrenorul feroviarilor, Francisc Dican, începe să devină tot mai mare, însă acesta este apărat chiar de către colegul său de pe banca CFR-ului, Dan Matei, care a făcut o comparaţie cu turul acestui campionat. În prima parte a sezonului clujenii au pierdut trei meciuri din 13 jucate, până acum în retur înregistrând, însă, tot atâtea eşecuri, dar după doar opt meciuri.

„Francisc Dican e dispus să continue, nu trebuie să renunţăm chiar aşa de uşor. Sigur, dacă sunt alte decizii ale conducerii atunci este altceva, dar tu, ca antrenor, trebuie să continui. Ai câştigat atâtea jocuri, unele şi nesperat, în tur fiind, la un moment dat, echipa de pe primul loc la meciurile de acasă. Şi atunci aceiaşi antrenori, aceiaşi jucători au fost. Uitaţi-vă la Iaşi, care a avut opt jocuri fără victorie, l-au păstrat pe Napoli şi uitaţi unde sunt acum. Cu Chiajna a fost un nou meci fără gol marcat, din păcate, cu foarte multe momente de confuzie avute de noi. Se pare că nu putem depăşi complexul meciurilor de acasă. Avem situaţii de a marca, ca şi cu Pandurii repriza a doua a avut un alt aspect, dar nu reuşim să o băgăm în poartă”, a declarat antrenorul principal din acte al CFR-ului, Dan Matei.

Potrivit acestuia, preşedintele Iuliu Mureşan, intrat la vestiar atât la pauză, cât şi la final, a venit doar pentru a-i încuraja pe jucători. „Domnul preşedinte a încercat să îi încurajeze pe băieţi, pentru că simte şi vede şi el, este în fotbal de atâta timp, că este un complex foarte greu de depăşit”, a mai spus tehnicianul clujenilor, care îşi doreşte cel puţin patru puncte din ultimele două meciuri rămase din acest an în Liga I.  CFR-ul va mai juca la Botoşani şi cu Dinamo, dar între aceste partide va evolua, la Iaşi, în sferturile de finală ale Cupei României.

UPDATE

Conducerea CFR-ului a anunţat, sâmbătă dimineaţă, că antrenorii Francisc Dican şi Dan Matei au fost demişi de la echipă. “Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorii Feri Dican şi Dănuţ Matei. Dorim să le mulţumim pentru tot efortul depus într-o perioadă deloc uşoară a clubului nostru şi le urăm mult succes în continuare”, este anunţul postat pe site-ul oficial al clubului. În următoarele zile va fi anunţat şi noul staff tehnic al clujenilor, care va pregăti ultimele trei meciuri din acest an.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.