Eric de Oliveira / Foto: captură Look Sport

Aflată în cel mai greu moment din istoria sa, Gaz Metan vede luminiţa de la capătul tunelului. Formaţia din Mediaş are un nou Consiliu Director, din care va face parte şi fostul golgheter al echipei, Eric de Oliveira. În plus, ultima clasată şi-a ales un președinte cu drept de semnătură, mutare care îi va permite să facă plăți. Din cauza datoriilor, lupii au o penalizare de 14 puncte, iar toată suflarea gazistă s-a temut că echipa s-ar putea retrage din campionat, iar la finalul sezonului ar dispărea de pe harta fotbalului românesc.

”Ai acum speranțe că echipa ar putea să continue și din Liga a doua? (întrebare adresată de reporter – n. red.) Mare, mare speranță am acum pentru că ieri a fost adunarea. Chiar dacă unii de pe lângă mine au zis că nu se poate, eu am fost încrezător. S-a ales același președinte, dar care nu avea drept de semnătură. Lucrează de foarte mulți ani la club și a fost omul care a rămas acolo, Marius Nistor. Acum încercăm să unim Primăria cu Gaz Metan, cu Romgaz, și să încercăm să scoatem ceva de la ei (bani – n. red.), să plătim jucători și să mergem mai departe”, a declarat Eric de Oliveira într-un interviu pentru Look Sport+.

Eric va încerca să aibă o contribuție importantă în redresarea formației de suflet.

”Eu am fost denumit din partea clubului. Am o misiune grea de a aduce un proiect de sponsorizare sau să alegem ceea ce e mai bine pentru club”, a adăugat brazilianul.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte