JSport.roJSport.ro

13700080_1222140587819684_2547304062566347295_nEchipa de fotbal a Universităţii Babeş-Bolyai a pierdut dramatic al doilea meci de la Campionatul European Universitar din Croaţia, 1-2 cu spaniolii de la Camilo Jose Cela University.

După ce au egalat la unu, prin Viorel Ionaşcu, clujenii au greşit în lanţ la o fază din prelungirile partidei, acolo unde ibericii au reuşit să marcheze golul victoriei. Jocul bun făcut de elevii lui Septimiu Ormenişan nu a fost concretizat şi pe tabela de marcaj, însă echipa care reprezintă România la acest turneu final are în continuare şanse de calificare.

În celălalt meci al grupei, Universitatea din Wurzburg a terminat la egalitate, 0-0, cu cea din Anadolu, UBB având nevoie de o victorie în această seară împotriva germanilor pentru a mai spera la sferturile de finală.

“A fost o lipsă de concentrare la final, după un joc şi o primă repriză foarte bune. Am întâlnit o echipă din Spania care joacă după acelaşi principiu şi caracteristici pe care le are naţionala Spaniei, dar am jucat foarte bine, am egalat, am avut ocazie mare chiar la 1-1, dar am preferat un şut în locul unei pase prin care atacantul nostru scăpa singur. La final chiar ne-a felicitat şi antrenorul Spaniei pentru jocul bun, dar de-asta este frumos fotbalul, îţi oferă surprize. Avem în continuare şanse de calificare, dar trebuie să câştigăm ultimul meci din grupă”, ne-a spus antrenorul UBB-ului, Septimiu Ormenişan.

În primul “11” la meciul de joi seara, Unirea Dej, Sănătatea Cluj şi Unirea Jucu au avut, în total, şase jucători, în timp ce “U” Cluj l-a avut titular pe Darius Hâmpea, Patrick Popescu intrând în a doua repriză. Partida cu Wurzburg, decisivă pentru calificarea în sferturile de finală, va începe la ora 20:00

UBB Cluj: Vaida – Kis, Ionescu, Kereki, Hâmpea – Popa, Rogozan, Cristea, Ionaşcu – Muntean – Pop Al. Au mai intrat: Popescu, Medrea, Halas, Vălean. Antrenor: Septimiu Ormenişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.