JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro

Prima semifinală a Cupei României, faza judeţeană, s-a disputat duminică şi s-a încheiat cu o surpriză. Gloria Cătina, liderul Ligii a V-a, zona Mociu, a eliminat-o pe Olimpia Gherla în prelungiri, scor 3-2.

Meciul s-a jucat la Cătina, gazdele conducând de două ori în timpul regulamentar, cu 1-0 şi 2-1, prin „dubla” lui Alin Moldovan.

Gherlenii, mari favoriţi înaintea acestui joc, au revenit de fiecare dată prin Fodor şi Mureşan, iar meciul a intrat în prelungiri. Imediat după debutul celor 30 de minute suplimentare, Claudiu Coprean a marcat golul care a adus a doua calificare în finala Cupei României pentru Gloria Cătina, după cea din 2015. Fericiţi în urma acestui succes, jucătorii echipei din Liga a V-a aşteaptă acum să joace finala pe Cluj Arena, împotriva Universităţii Cluj, după ce au marcat opt goluri în poarta celor două echipe din Liga a IV-a întâlnite până acum, Ardealul Cluj şi Olimpia Gherla.

„A fost un meci destul de greu cu Olimpia, dar fericirea a fost foarte mare la final. Am jucat şi în faţa a peste 500 de spectatori, record la un meci al nostru pe teren propriu. Evident că ne-o dorim pe Universitatea Cluj în finală, mai ales că vom juca şi pe terenul lor”, a declarat antrenorul Cătinei, Victor Bota, în acelaşi timp şi preşedintele echipei din comuna clujeană.

A doua semifinală se va disputa miercuri, între Armenopolis Gherla şi Universitatea Cluj, iar finala va fi programată în 9 sau 10 iunie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.