JSport.roJSport.ro

IMG_4383Jucătorii Universităţii Cluj care au refuzat să se antreneze şi să evolueze în meciurile amicale acum câteva zile au revenit, între timp, la programul primei echipe.

Exilaţi la juniori de conducerea clubului, Calcan şi colegii săi sunt pregătiţi acum din nou de către Mihai Teja, după ce insistenţele tehnicianului clujean pe lângă şefii de la Bucureşti au dat roade. Protestul şi-a atins scopul doar în ce priveşte mutarea atenţiei opiniei publice asupra situaţiei financiare a echipei, pentru că jucătorii tot nu au văzut niciun ban în urma zilelor de grevă.

„Tot ce se spunea prin presă era neclar şi am vrut ca lumea să ştie cum stă situaţia. Nu puteam să mai amânăm şi am vrut să tragem un semnal de alarmă. Nu am dorit să aducem prejudicii clubului sau să periclităm situaţia echipei, dar eu am cinci luni şi jumătate întârziere, am colegi care au nouă luni, sunt şi şase chirii, o situaţie foarte dificilă. A fost o idee colectivă, ne-am decis pe moment, dar nu s-a schimbat nimic după acest protest. Cel mai rău este că nu avem cu cine vorbi din conducere. Cel mai bine e să comunicăm, să găsim o soluţie, să ştim ce se întâmplă, dar noi numai cu domnul Teja vorbim”, a declarat Andreas Calcan la Divizia Locală, de la Digi 24 Cluj.

Venit de urgenţă la Cluj, săptămâna trecută, pentru a-i pedepsi pe grevişti, omul care ar conduce din umbră destinele „şepcilor roşii”, Valentin Iordănescu, le-a spus jucătorilor că, în aproximativ două săptămâni, se va cunoaşte soarta clubului, al cărui pachet majoritar de acţiuni ar putea fi vândut. Mijlocaşul Universităţii Cluj vede eventuala tranzacţie ca pe o minune, singurul lucru care l-ar mai face să rămână la echipă fiind apariţia unui investitor.

„Domnul Iordănescu ne-a spus că se discută preluarea pachetului majoritar, dar că sunt clauze de confidenţialitate şi nu ne poate spune mai multe. Noi aşteptăm o minune, pentru că aşa nu mai pot continua la Universitatea şi să rămân pe banii părinţilor. Dar, dacă va veni cineva, aş dori să continui aici, pentru că la Cluj am copilărit, este a doua mea casă”, a mai spus Calcan.

Jucătorul, impresariat de către Anamaria Prodan, a fost în atenţia Stelei în această iarnă, club care deţine 31% din drepturile federative ale lui Calcan, de asemenea şi CSU Craiova intrând pe fir, însă situaţia complicată a contractului l-a făcut pe acesta să rămână tot la Universitatea Cluj.

„Noi ne antrenăm în continuare, încercăm să o facem cât mai bine şi sperăm să se schimbe ceva în viitorul apropiat”, a conchis jucătorul de 21 de ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.