JSport.roJSport.ro

OLYMPUS DIGITAL CAMERASteaua Bucureşti nu va mai juca pe Arena Naţională până când cel mai mare stadion al ţării nu va primi autorizaţie ISU, iar situaţia pare că i-a pus serios în gardă pe reprezentanţii Cluj Arena.

Cum nici acest stadion nu are avizul ISU Cluj, deşi problemele sunt mult mai mici decât cele de la Bucureşti, a apărut şi varianta ca Universitatea să-şi dispute meciurile de pe teren propriu la baza “Clujana” sau chiar în afara oraşului. Zvonurile au fost infirmate, însă, de către şeful ISU Cluj, Ion Moldovan, care a spus că, foarte probabil, “U” Cluj va fi lăsată să evolueze pe stadion, mai ales în condiţiile în care reprezentanţii Cluj Arena ar dori ca săptămâna viitoare stadionul să primească autorizaţie.

“La Cluj Arena sunt lucruri mărunte, care ţin doar de partea de instalaţii speciale pentru semnalizarea incendiilor. Nu cred că trebuie să blocăm o competiţie sportivă, iar eu zic că meciuri se pot juca acolo, dar urmează să dezbatem şi să vedem ce hotărâm. Oricum am vorbit cu domnul administrator de la Cluj Arena (nr. Radu Raţiu) şi dânsul vrea cu tot dinadinsul ca săptămâna viitoare să autorizăm stadionul. Colegii mei vor fi în teren luni şi marţi, probabil că au fost şi remediate unele probleme, iar apoi vor intra în proces de analizare”, a declarat, pentru CJSport.ro, colonelul Ion Moldovan.

Săptămâna viitoare, la o distanţă de doar trei zile, Universitatea Cluj ar trebui să dispute două meciuri pe Cluj Arena, cu FC Bihor, miercuri, dar şi cu Chindia Târgovişte, în prima etapă a returului, sâmbătă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.