Problemele grave de sănătate ale lui Alin Nicoară, un militar din Gherla de numai 23 de ani, au sensibilizat o comunitate întreagă.

Alin a fost diagnosticat cu leucemie acută mielomonoblastică şi este internat la un spital din Bucureşti, acolo unde urmează un tratament cu chimioterapie.

Pentru a veni în ajutorul acestuia, pe stadionul din Gherla va fi organizat un meci caritabil în care toţi spectatorii pot dona diverse sume de bani pentru Alin. Partida va fi sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 12:00, între o echipă formată din prietenii lui Alin şi foşti internaţionali.

Printre cei care au confirmat prezenţa se numără Cristi Dulca, Gică Barbu, Costel Enache, Cătălin Munteanu, Ionuţ Rada, Cristi Pojar, Ovidiu Maier sau Adrian Truşcă, iar toţi vor juca în echipamente cu numărul 23, vârsta lui Alin.

Există şi o pagină specială de Facebook pe care pot fi donaţi bani în sprijinul lui Alin, dar şi două conturi deschise de către familie la Banca Transilvania:

în LEI:        RO35BTRLRONCRT0529758901 Nicoară Nicoleta Adriana

în EURO:    RO82BTRLEURCRT0529758901 Nicoară Nicoleta Adriana

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

  1. […] 3. Mai mulți foști jucători de la Universitatea Cluj, CFR Cluj sau Dinamo București vor evolua sâmbătă, 7 decembrie, ora 12:00, într-un meci amical pentru a-l ajuta pe Alin Nicoară, un militar în vârstă de 23 de ani, diagnosticat cu leucemie. Meciul se va desfășura la Gherla, pe stadionul „Olimpia” (foto), iar printre cei care au confirmat participarea se numără Ionuț Rada (ex-CFR Cluj), Cristi Pojar, Ovidiu Maier, Adrian Trușcă (ex-„U” Cluj) sau Cătălin Munteanu, fostul căpitan al lui Dinamo. (CJ Sport) […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.