JSport.roJSport.ro

Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a câştigat, 2-1, meciul cu Arieşul Mihai Viteazu, din etapa a 24-a a Ligii a IV-a.

“Sârmarii” au disputat primul joc după trei săptămâni de pauză, aceştia având o etapă liberă şi una în care nu s-au prezentat la Viile Dejului, iar victoria de sâmbătă contează foarte mult la moral pentru elevii lui Adrian Voiculeţ.

Aceştia au avut de muncit pentru cele trei puncte, pe lângă cele două goluri ale lui Ionuţ Mercean, jucătorii din Câmpia Turzii ratând şi alte câteva situaţii la poarta lui Ionele.

De partea cealaltă, Arieşul a fost doar o umbră a echipei care câştigase ultimele patru meciuri, jucătorii lui Lucian Roşu fiind de nerecunoscut în această partidă, Crişan fiind cel care a înscris golul formaţiei sale.

“Am câştigat greu, dar nu neapărat cu şansă, pentru că am avut şi noi vreo patru ocazii singur cu portarul. Victoria a fost meritată, dar meritul e exclusiv al băieţilor, un meci extraordinar făcând şi copiii care au intrat. Am avut şapte în teren şi sunt foarte mulţumit de ei. Am mai adunat trei puncte şi sperăm să câştigăm şi meciul următor”, a declarat antrenorul ISCT-ului, Adrian Voiculeţ.

“A fost un meci în care ei au jucat, iar noi am făcut act de prezenţă. Am zis şi în celelalte partide că nu am strălucit în joc, au fost victorii muncite, dar la Câmpia Turzii nu am arătat absolut nimic. Nu s-a ridicat nimeni peste media echipei, am fost praf toţi. Nu avem mentalitatea potrivită şi la acest meci am arătat ca o echipă adunată de pe o zi pe alta”, a precizat, supărat pe evoluţia elevilor săi, antrenorul Arieşului, Lucian Roşu.

ISCT

Barta
Cămărăşan
Popa
Cecălăcean
Mocan
Indrei
Ciungan
Mercean V.
Mureşan R.
Mercean I.
Iepure

Au mai intrat: Rus M., Moldovan R. Antrenor: Adrian Voiculeţ

Arieşul Mihai Viteazu

Ionele
Siecoban
Buglea
Mărginean
Florea
Moldovan
Ignat
Hidişan
Crişan
Boboia
Pop

Au mai intrat: Tolomeiu Fl., Tolomeiu D., Varga. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.