JSport.roJSport.ro

Conducerea echipei Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii a decis, în această săptămână, să forţeze continuarea în Liga a IV-a.

În urma şedinţei la care au participat toţi factorii implicaţi la ISCT s-a decis menţinerea echipei de seniori, chiar dacă, în cel mai pesimist scenariu, tot juniorii vor evolua şi în returul campionatului, aşa cum s-a întâmplat în ultimele etape ale anului 2016.

Deocamdată, însă, au fost demarate discuţii pentru transferul unor jucători care să asigure continuitatea echipei de fotbal, chiar şi unii dintre foştii componenţi ai ISCT-ului exprimându-şi dorinţa de a reveni. Conducerea a stabilit ca reunirea să fie în 1 februarie, în funcţie de lotul pe care ISCT îl va strânge săptămâna viitoare urmând să se decidă, cel mai probabil, şi numele noului antrenor.

„A fost o şedinţă şi, în principiu, 90% mergem mai departe, sub o formă sau alta. În data de 1 februarie se reuneşte lotul şi atunci pot să vă dau mai multe detalii. Ni s-a promis că o să avem finanţare în continuare şi suntem în discuţii cu unii jucători, care vor veni dacă vor accepta condiţiile oferite. Oricum, nu cred că se mai pune problema să renunţăm, chiar unii dintre foştii jucători şi-au manifestat dorinţa de a se întoarce. Vom găsi o soluţie să continuăm, chiar şi cu juniorii, cu toate că va fi greu să se meargă pe două fronturi”, ne-a spus fostul antrenor al ISCT-ului, Valentin Şandru, în acest moment director sportiv.

Industria Sârmei Câmpia Turzii a câştigat Cupa României, faza judeţeană, în sezonul trecut, dar în actualul campionat nu a obţinut decât patru victorii din 14 meciuri. Plecarea aproape a tuturor jucătorilor care a făcut posibilă acea performanţă a dus la parcursul sub aşteptări din actualul sezon, instabilitatea de la club făcându-l pe Valentin Şandru să renunţe la funcţia de antrenor.

Echipa a preluat-o Dorin Roşu, cel care, la 48 de ani, a fost nevoit să intre în teren la câteva meciuri pentru a suplini absenţele din lot, în cele din urmă şi acesta renunţând la ISCT, turul fiind terminat aproape exclusiv cu juniorii, sub conducerea antrenorului Cornel Morea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.