JSport.roJSport.ro
14572335_1542817602410816_3603877035871019023_n
foto: Eugen Pop/turdanews.net

Industria Sârmei Câmpia Turzii a câştigat fără prea multe probleme, 2-0, meciul cu Viile Dejului, din etapa a şaptea a Ligii a IV-a.

Elevii lui Dorin Roşu au controlat autoritar partida şi ar fi putut înscrie mai multe goluri, dejenii fiind de nerecunoscut în acest joc, după câteva meciuri în care şi-au câştigat titlul de surpriza plăcută a campionatului. Marcel Rus a marcat ambele goluri pentru ISCT, câte unul pe repriză, formaţie care a bifat al treilea succes din acest sezon.

Totuşi, la final ambii antrenori au avut motive de supărare, dacă Alexandru Marton a fost nemulţumit de jocul slab al elevilor săi, tehnicianul gazdelor şi-a exprimat dezamăgirea faţă de numărul mic de jucători pe care a putut conta în acest meci.

„A fost un joc la discreţia noastră, am avut o grămadă de ocazii şi chiar putea fi scorul 5-0 sau 6-0. Ne aşteptam să avem un meci greu cu Viile Dejului, însă am reuşit să trecem cu bine peste el. Sunt foarte dezamăgit, însă, pentru că reuşesc cu greu să îi strâng pe jucători pentru meci. Iar am fost 12 la acest meci, nu ştiu, e un fenomen la Câmpia Turzii de trebuie să-i suni pe fiecare înainte de joc, să vezi dacă s-au trezit, dacă vin, este aşa o comoditate şi trebuie să tragem de copiii ăştia. Sunt convins, pe de altă parte, că voi avea 20 de jucători la meciul cu Universitatea Cluj, pentru că toţi vor să joace atunci”, a declarat antrenorul ISCT-ului, Dorin Roşu, cel care, la 48 de ani, s-a trecut din nou pe foaia de joc.

„Sincer, nu prea am ce să vă spun despre jocul nostru de la Câmpia Turzii. Am întâlnit o echipă pe care puteam s-o batem, dar am jucat slab toţi. A fost cel mai slab meci din acest sezon, băieţii cred că au fost prea încrezuţi înainte de meci că vom câştiga. Dacă am fi jucat ca în meciurile celelalte, cu dăruire, am fi câştigat, dar când nu eşti serios… Poate nu le-a plăcut ora prea devreme la care am jucat”, ne-a spus şi tehnicianul oaspeţilor, Alexandru Marton, echipa sa având patru puncte până acum.

isctISCT

Nicoară
Mornea
Mocan
Crişan
Moldovan M
Moldovan S
Rus R
Baba
Tescar
Kovacs
Rus M

A mai intrat: Oltean. Antrenor: Dorin Roşu

AS Viile Dejului

Toderean
Trif
Vaida
Tarţa
Baneaş
Farkas
Mureşan An
Mureşan M
Pop
Popa
Silaşi

Rezerve: Ruta, Petrean, Nemeti, Popan, Marton, Sălătioan. Antrenor: Alexandru Marton

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.