JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a pierdut, 0-1, meciul cu suedezii de la Malmo, după ce nu a expediat niciun şut pe poartă.

Ocaziile mai numeroase şi mai clare le-au aparţinut oaspeţilor, iar după ce au surprins pe teren prin jocul sub aşteptările fanilor, CFR-iştii au făcut-o şi la final, prin declaraţii.

Cristi Manea a dat de înţeles că a fost dezamăgit de jocul suedezilor, de la care se aştepta la o replică mult mai bună în Gruia.

„Nu i-am simţit foarte puternici, mă aşteptam la ceva mai mult de la ei. La Malmo cred că ei se vor apăra şi mai rău, iar noi trebuie să mergem peste ei şi să marcăm. Dacă ne simt puternici, cred că vom întoarce scorul. Au venit aici să se apere şi să ţină de rezultat, iar noi nu am ştiut să profităm şi să marcăm. I-am simţit timizi. Au jucat cu cinci fundaşi şi ne-a fost greu să creăm ocazii”, a spus jucătorul CFR-ului, care este încrezător, pe de altă parte, că poate fi întoarsă calificarea.

„Trebuie să dăm tot ce avem mai bun şi să facem o figură frumoasă. Trebuie să muncim mai mult, să fim încrezători, pentru că nu am pierdut nimic. Trebuie să ţinem capul sus şi să mergem acolo să câştigăm, pentru că am simţit că este posibil să-i batem. E diferenţă între meciurile din Liga 1 şi cele din cupele europene pentru că este presiunea rezultatelor şi e mai greu cu golurile, pentru că nu trebuie să iei. Trebuie să mergem la Malmo cu încredere, pentru că putem să-i întoarcem”, a mai declarat fundaşul clujenilor.

Optimist după eşecul din Gruia a fost şi Ovidiu Hoban, care a recunoscut că se aştepta la un joc mai bun al echipei sale.

„E dezamăgitor, mă aşteptam la mai multe, dar din păcate nu am reuşit. Se poate întoarce rezultatul şi cred că a fost un accident. Vom pregăti altfel meciul retur şi, începând de sâmbătă de la Călăraşi, vom arăta o altă faţă. Mergem la Malmo cu foarte mare încredere că ne calificăm. Am fost puţin mai neconcentraţi, iar asta s-a văzut”, a spus şi Hoban.

Returul dintre Malmo şi CFR Cluj va fi miercuri, 1 august, de la ora 20:15.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Va dati seama ce mult “gandeste” unicul neuron al lui Manea. Adica 90 de minute tu nu tragi un singur sut pe poarta (jucand acasa), si tu ii acuzi pe adversari ca au fost “timizi” si cacaciosi. Vai de capul tau, copile !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.