JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat, duminică seară, primul meci amical din cantonamentul sloven, 1-0 cu NK Aluminij.

Singurul gol a fost reuşit de Yasin Hamed, în primul meci dintr-o serie de trei pe care clujenii le vor disputa în cinci zile.

După acest prim succes, jucătorii lui Dan Petrescu nu s-au arătat deloc entuziasmaţi, ba dimpotrivă. Aceştia sunt conştienţi de dificultăţile pe care le vor întâlni mai ales în startul campionatului, cele 12 transferuri făcute până acum, la care se adaugă şi cea a portarului croat Tomislav Duka, făcând ca omogenitatea lotului să fie o problemă.

„E greu să formăm o echipă peste noapte, dar uşor-uşor vom arăta ca o echipă. E nevoie de răbdare. Toată lumea vorbeşte de CFR că se va bate la titlu. Asta ne propunem şi noi. E clar că s-au făcut transferuri bune, dar din punctul meu de vedere e nevoie de răbdare, pentru că nu sunt relaţii de joc. Avem jucători buni, dar, deocamdată, nu formăm o echipă. A fost timpul scurt, au venit mulţi jucători pe ultima sută de metri şi e normal să nu arătăm ca o echipă, dar cu puţină răbdare, cu suferinţă, pentru că în fotbal trebuie să suferim, eu cred că în campionat vom arăta destul de bine”, a declarat Deac, pentru Digisport.

Clujenii vor disputa, mâine seară, al patrulea amical din Slovenia, cu sârbii de la FC Vozdovac, ultimul joc fiind joi, împotriva lituanienilor de la Zalgiris.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.