JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a pierdut al doilea meci din play-off, 0-2 cu Dinamo Bucureşti în deplasare, iar dacă Viitorul va câştiga astăzi distanţa dintre clujeni şi primul loc din clasament va creşte la opt puncte.

Chiar dacă par să aibă o misiune extrem de grea în lupta pentru titlul de campioană, jucătorii lui Vasile Miriuţă încă nu şi-au luat gândul de la locul întâi.

Aceştia se bazează şi pe faptul că patru din următoarele cinci meciuri le vor disputa în faţa propriilor suporteri, jucătorul care a ratat cele mai mari ocazii pentru CFR la Bucureşti, Dan Roman, fiind convins că echipa sa poate cuceri campionatul.

„Cu Dinamo am avut multe ocazii, iar dacă intram repede în joc cred că se termina egal. Titlul încă se joacă. Mai sunt şapte etape, toate echipele joacă între ele şi orice se poate întâmpla. Noi trebuie acum să ne gândim la următorul meci cu Viitorul, să îl câştigăm. Cred că avem patru din următoarele cinci meciuri pe teren propriu, iar dacă le vom câştiga pe toate avem şanse mari la campionat. Nu cred că ar fi o minune dacă am lua titlul, pentru că avem printre cele mai bune loturi din ţară”, a spus Dan Roman, jucătorul care a reuşit să-i ia faţa lui Bud în acest retur.

CFR Cluj va juca în Gruia următoarele două meciuri, cu FC Viitorul, duminică şi cu FCSB, în a doua zi de Paşte, după care va merge la Astra Giurgiu, iar apoi va primi vizita celor de la CSU Craiova şi Dinamo.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.