JSport.roJSport.ro

img_9313CFR Dej a început cu un joc promiţător noul sezon din Liga a IV-a, antrenorul Darius Boldor fiind convins că echipa sa va termina pe o poziţie mai bună acest campionat decât cel precedent.

Evoluţia împotriva Universităţii Cluj a păstrat optimismul în tabăra feroviarilor, însă înfrângerea de duminică după-amiază, 0-1 cu Unirea Triteni, pe teren propriu, a schimbat total atmosfera în sânul echipei.

Nemulţumit pentru că alb-vişiniii au pierdut împotriva unei formaţii care s-a confruntat cu mari probleme de organizare internă în acest început de campionat, tehnicianul dejenilor i-a băgat pe jucători în şedinţă după meci. Darius Boldor le-a reproşat în primul rând atitudinea avută pe teren, iar mai apoi faptul că au ratat ocazii clare în faţa Unirii, dar şi că nu i-ar interesa soarta echipei pentru care joacă.

„Sunt foarte supărat pe toţi băieţii. Nu se poate, la atâtea ocazii avute, să nu dăm niciun gol. Sunt super dezamăgit. Le-am cerut înaintea meciului să fim ofensivi, să mergem peste ei, dacă luăm 10 goluri, noi să dăm 11, dar parcă ne blocăm undeva. Chiar mă gândesc şi să mă retrag, pentru că nu mai am soluţii. Am adus şi jucători noi, dar tot aşa merge. Încerc, totuşi, să rămân până în iarnă, dar nu voi lua o decizie în funcţie de rezultate, pentru că putem să pierdem, dar vreau să văd atitudine. La meciul cu ‘U’ Cluj am pierdut, dar i-am felicitat după meci. Nu facem antrenamente pentru că ei zic că nu pot, ne strângem la sfârşit de săptămână şi suntem echipa care le facem cadouri adversarilor la fiecare etapă. Dacă lor le place să piardă fiecare meci, să dăm puncte la toţi, să fim ciuca bătăilor, atunci asta vom fi, asta să fie plăcerea lor, dar a mea nu e. Sunt cu nervii la pământ, caut soluţii să fie bine pentru toţi, dar observ că eu îmi doresc şi ei, în afară de doi-trei, nu îşi doresc niciunul. Din fericire, sunt tineri, din păcate vor rămâne cu amintirea că au tot pierdut. Sper să înţeleagă ceva din ce le-am transmis după meci”, ne-a spus, extrem de supărat, Darius Boldor.

Antrenorul dejenilor a atins şi problema cea mai arzătoare a echipei, lipsa antrenamentelor, acesta fiind dezamăgit de faptul că elevii săi refuză permanent să participe la măcar o şedinţă de pregătire pe săptămână.

„Le-am spus că fără antrenamente o să rămânem tot cu zero puncte. Ei zic că nu pot să vină, dar nu te poţi descurca fără niciun antrenament. Asta mă deranjează cel mai mult, că încerc să-i aduc la antrenamente şi ei zic că nu pot. Şi eu munceam, dar nu lipseam de la antrenamente. Atunci când ai o plăcere, îţi faci programul într-un anumit fel. Eu sunt căsătorit, îmi las fetiţa şi soţia pentru ei, nu pentru mine, două ore pe săptămână. Am zis să facem două antrenamente, apoi doar unul, dar nici aşa nu vor. Eu pot să îmi las familia, iar ei, care nu sunt căsătoriţi, nu pot face asta. Atunci rămâne un semn de întrebare dacă merită să mergem mai departe. Sunt dezamăgit de toţi băieţii, am tot acuzat că îmi lipseşte un fundaş la ultimele meciuri, iar cu Triteniul a intrat şi mi-a mâncat meciul. Ok, nu am fi marcat, dar se termina 0-0, era un punct de plecare, dar aşa, când mă gândesc că avem zero puncte şi vin patru meciuri de foc pentru noi, e foarte greu. Sper să ne trezim”, a mai declarat tehnicianul dejenilor.

CFR, ajunsă pe ultimul loc în clasament, va întâlni trei din primele patru clasate până în etapa a 10-a, doar jocul cu Unirea Floreşti fiind, teoretic, mai uşor de abordat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.