JSport.roJSport.ro

IMG_0824Revolta jucătorilor echipei Arieşul Mihai Viteazu a continuat şi miercuri seara, Tudor Barta şi colegii săi refuzând să se prezinte pentru a doua oară consecutiv la antrenamente.

Au venit la ora 19:00 la stadion doar jucătorii care locuiesc în Mihai Viteazu, Flavius Tolomeiu, Ionele Nicu, Răzvan Boboia şi Ioan Bruchental, noul antrenor, Lucian Rosu, completând cu juniori lotul pentru meciul amical cu Jiul Petroşani. Clujenii au pierdut acest joc, însă marea supărare a oficialilor Arieşului a fost absenţa jucătorilor importanţi ai echipei, o decizie împotriva lor urmând să fie luată la finalul săptămânii.

„Se va întruni Comitetul Director al clubului duminică şi se vor lua măsurile de rigoare, care pot merge până la suspendarea jucătorilor pe termen nelimitat. Fiind legitimaţi la noi, ei pot fi suspendaţi pentru neprezentarea la pregătire. Nu le mai dăm niciun termen să se prezinte, au avut două şi nu au venit, acum vedem ce decizie va fi luată în Comitetul Director. Pe de altă parte, o decizie care s-a luat astăzi este ca echipa de juniori să joace miercurea în campionat, pentru ca mai apoi o parte din jucători să meargă la echipa de seniori pentru jocul din weekend din Liga a IV-a”, ne-a spus vicepreşedintele Arieşului, Ioan Arion.

Jucătorii formaţiei din Mihai Viteazu refuză să participe la antrenamente din cauza noului regulament de ordine interioară, prin care le-au fost micşorate indemnizaţiile, dar şi pentru că nu a mai fost continuată colaborarea cu fostul antrenor, Dorel Mureşan, tot din motive financiare.

Detalii despre cum a început acest scandal puteţi citi AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.