JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va începe sezonul Ligii a III-a sâmbătă seară, cu un meci împotriva echipei a doua a clubului CFR Cluj.

Dacă suporterii sunt aşteptaţi în număr mare la stadion şi datorită adversarului pe care „U” îl va întâlni, jucătorii „şepcilor roşii” consideră acest joc unul normal, fără o încărcătură deosebită.

Conştienţi de valoarea lor, elevii lui Marius Popescu se văd favoriţi la partida de sâmbătă.

„Nu cred că e derby, jucăm cu echipa a doua a CFR-ului şi cred că valoarea echipei noastre este peste cea a lor. Avem un an în plus de pregătire, în care am reuşit să închegăm o echipă bună şi au mai venit jucători noi care pot să ne ajute. CFR şi-a făcut acum echipa a doua, chiar dacă pot să mai trimită jucători de la prima echipă, dar cu atitudine şi cu pregătirea bună pe care am făcut-o cred că avem prima şansă. Trebuie să fim pregătiţi, pentru jucătorii noştri mai tineri va fi un impact destul de important, pentru că va veni şi multă lume, iar ei trebuie să-şi stăpânească emoţiile”, a declarat căpitanul „studenţilor”, Gabi Giurgiu, completat de către fundaşul Octavian Abrudan.

„Nu e derby pentru că jucăm cu echipa a doua a CFR-ului. Sper să primeze valoarea şi să se vadă pe teren că noi totuşi avem o echipă mai valoroasă şi mai experimentată. Vor fi unele ambiţii, dar sper să se vadă pe teren diferenţa dintre prima echipă a Universităţii şi echipa a doua a CFR-ului”, a prefaţat şi Abrudan meciul de sâmbătă.

Pentru antrenorul Marius Popescu mai important este modul în care echipa sa va începe acest campionat, unul la finalul căruia „studenţii” îşi propun promovarea.

„Pentru noi e foarte important acest meci nu pentru că jucăm cu CFR 2, ci pentru că este primul meci şi contează startul campionatului şi startul noului obiectiv pe care ni l-am propus şi pe care l-am declarat, promovarea. Ne dorim victoria sâmbătă şi, având în vedere rivalitatea locală, e clar şi că acest meci presupune o anumită atenţie şi motivaţie. Toată lumea e aptă din punct de vedere al lotului şi aşteptăm lângă noi partenerii noştri de-o viaţă, suporterii, să vină să ne susţină într-un număr cât mai mare. Vrem să-i mulţumim cu victoria şi cu un joc consistent, iar la final să ne bucurăm împreună”, a declarat şi antrenorul Universităţii.

Meciul dintre „U” şi CFR 2 se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, în lotul oaspeţilor fiind aşteptaţi să apară şi câţiva jucători de la prima echipă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.