JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Arman Noemi

,,U” Cluj a câştigat ultimul meci din campionat cu 5-0 contra echipei Vulturul Mintiu Gherlii. La această victorie, alături de ceilalţi ,,studenţi”, au contribuit şi atacantul Brian Lemac şi fundaşul Marius Ionescu. Lemac a reuşit să marcheze al patrulea gol de la Mintiu Gherlii (74), după mai multe ocazii în care mingea nu a dorit să respecte traiectoria atacantului. În acelaşi timp, Ionescu a fost un pilon important în fortăreaţa lui Marius Popescu, având şi ocazii de gol.

Brian Lemac este golgheterul campionatului Ligii a IV-a cu 48 de goluri, iar minutele strânse pe teren sunt în număr de 2.027. La finalul ultimei etape a sezonului, atacantul a spus că a avut o muncă uşoară în acest campionat, iar gândul echipei este la promovarea în Liga a III-a.

,,Este foarte greu să te concentrezi în ultimul meci de campionat. Suntem deja campioni în Liga a IV-a, ne gândim la baraj şi la finala Cupei. Pentru mine campionatul a fost uşor din punct de vedere fizic, avem şi un lot foarte valoros şi s-a văzut diferenţa în toate meciurile. Mi s-a părut un campionat foarte uşor şi sperăm ca la anul să fie la fel”, a explicat Brian Lemac.

Marius Ionescu a îmbrăcat tricoul alb-negru din iarnă şi s-a dovedit a fi unul dintre cei mai constanţi jucători ai Universităţii. El a reuşit trei goluri din postura de fundaş central cu 1.102 minute jucate.

,,După un sezon obositor ultimul meci a fost destul de greu din cauza căldurii, din cauza terenului, dar cred că ne-am descurcat bine. M-am adaptat foarte bine pentru că îmi cunoşteam majoritatea colegilor. M-au ajutat să mă integrez foarte bine în echipă. Mă bucur că am jucat cât mai mult şi am dat tot ce am putut”, a spus Marius Ionescu.

Universitatea Cluj a reuşit să marcheze în acest sezon 167 de goluri, iar apărarea sa a fost străpunsă de nouă ori. Totodată, echipa de pe Cluj Arena a reuşit 27 de victorii şi un egal, reuşind să adune 82 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.